mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator

mihaicalinescu2005 
	    	Utilizator	    

pirina 
	    	Utilizator

pirina 
	    	Utilizator	    

lucrez la o institutie publica.am avut un control de la curtea de conturi si acestia au stabilit ca sporul de ecran acordat in 2008 a fost ilegal,desi a fost dat printr-o decizie de catre directorul scolii si primarul localitatii.am inteles ca banii pot fi luati doar printr-o hotarare judecatoreasca.in caz ca aceasta se emite,vreau sa stiu daca banii trebuie dati toti o data sau pot fi in rate?va rog sa imi raspunda cineva!!!
~ final discuție ~
 ContSters56278	                   

Revin cu o problema  : un salariat a incasat de la casierie o suma de bani pt care nu a adus decont de cheltuieli  si pe urma nu s-a mai prezentat la  serviciu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters56278	                   

Revin cu o problema  : un salariat a incasat de la casierie o suma de bani pt care nu a adus decont de cheltuieli  si pe urma nu s-a mai prezentat la  serviciu ... (vezi toată discuția)

oana dragoiescu	                   

sunt bibliotecar de comuna, personal contractual, si in urma verificarilor facute acum pt 2009, au scris in procesul verbal ca trebuie sa inapoiem banii pt ... (vezi toată discuția)
	                    oana dragoiescu	                   

sunt bibliotecar de comuna, personal contractual, si in urma verificarilor facute acum pt 2009, au scris in procesul verbal ca trebuie sa inapoiem banii pt ... (vezi toată discuția)

Ursi	                   

Un angajator mai poate trage la raspundere un fost angajat, pentru o fapta savarsita de acesta in legatura cu natura muncii lui.Mentionez ca angajatul nu mai ... (vezi toată discuția)
	                    Ursi	                   

Un angajator mai poate trage la raspundere un fost angajat, pentru o fapta savarsita de acesta in legatura cu natura muncii lui.Mentionez ca angajatul nu mai ... (vezi toată discuția)