fratele meu a scos un credit de nevoi personale,a plecta instrainatate,nu este de gasit,si refuza sa plateasca banca.cat a fost in tara,a refuzat total orice plata.
daca impreuna cu mama,ii vindem lucruri personale,este vorba de furt?sau ce alta fapta penaala am savarsii?
locuieste legal cu noi in apartament,doar ca este plecat in strainatate.este cercetat penal pentru delapidare,si sa sutras cercetarilor.
Incercati sa ii angajati avocat.
Daca a luat un credit nu poate fi cercetat penal pentru delapidare.
Trebuie sa fie vorba de altceva mult mai grav...daca nu vrea sa vina in tara...
Lucrurile lui nu au legatura cu infractiunea savarsita de persoana sa...
art. 210.cp - Pedepsirea unor furturi la plângerea prealabila
Furtul savârsit intre soti ori între rude apropiate, sau de catre un minor în paguba tutorelui sau, ori de catre cel care locuieste împreuna cu persoana vatamata sau este gazduit de aceasta, se urmareste numai la plângerea prealabila a persoanei vatamate.
Împacarea partilor înlatura raspunderea penala.
nu inteleg ce aveti cu lucrurile lui. daca nu sunteti giranti ai fratelui, nu ii platiti creditul.
in legatura cu cercetarea penala, nu e bine sa se sustraga, daca se va ajunge la judecata, va fi judecat in lipsa
Art 210?
dia2120
daca s a facut un denunt de fratele partii vatamate care a gasit un geam spart al locuintei,s-au ridicat amprentele mele care locuisem acolo in urma cu cateva ... (vezi toată discuția)
Furt
alexandup
Am si eu o intrebare daca cineva are in posesie bunurile mele si nu vrea sa mi le dea pot sa depun plangere pentru furt ? (vezi toată discuția)