avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... divortul
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

divortul

buna seara.am si eu o problema pe care nu stiu cum sa o rezolv.am depus cererea de divort in luna mai 2010 si mi-a dat termenul de judecata in data de 5.04.2011.mentionez ca am depus cererea fara avocat si vreau sa va intreb daca as putea schimba termenul mai devreme. nu mai stam impreuna ,aplecat la parintii lui deoarece casa in care am stat este a mea cumparata inainte de casatorie.
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 23:15, 17 Noiembrie 2010
Puteti depunere cerere pentru preschimbare termen , dar trebuie sa motivati foarte bine.
Angajati avocat sa va faca o cerere de preschimbare de termen si sa o motiveze temeinic. Termenul este exagerat de lung... probabil este la sectorul 2:)!
Exista sanse sa se schimbe termenul daca exista o motivare serioasa.

Av. Claudiu Sorin Feteanu
Eventual o cerere de preschimbare a termenului, din motive.... Poate sa va sfatuiasca un avocat.,. Dar.. se pare ca este o instanta cu rolurile incarcate mult prea mult...
Actiune introdusa in mai 2010-termen in aprilie 2011 "celeritate" nu gluma in actul de justitie.:stunned:
Contactati avocat pentru a va formula o cerere de preschimbare a termenului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbarea termenului de judecata mirceaur mirceaur Am depus un dosar la tribunalul timis prin care ceream restituirea taxei de poluare. Mentionez ca dosarul a fost depus pe data de 3 august 2012 si am primit ... (vezi toată discuția)
Nedumerire masura preventiva dosar penal dia2120 dia2120 am avut interdictie de a nu parasi localitatea care a expirat,timp in care nu s-a efectuat nici o cercetare cu toate ca am propus cca 3 probe pt a dovedi ... (vezi toată discuția)
Recurs cerere eliberare conditionata - termen de judecare mantaandreea mantaandreea buna seara sotului meu i s-a admis cererea de eliberare conditionata dar a doua zi parchetul a facut recurs(asa face la toata lumea de ceva vreme)m-ar interesa ... (vezi toată discuția)