avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 189 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii oug 13 - urgent
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

oug 13 - urgent

Buna ziua, revin cu un subiect care a mai fost discutat pe forum , dar am unele nelamuriri.Am incadrat o persoana conform oug 13/2010, am obtinut adeverinta de la somaj, dar nu stiu sa calculez scutirile aerente la un salar de incadrare de 2520 lei, va rog sa ma ajutati.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:03, 3 Decembrie 2010
Sa inteleg ca va deranjeaza sa va recuperati suma cum au spus cei de la finante?
In mod normal, nu ar trebui sa fie asa, pentru ca dumneavoastraati primit adeverinta de la somaj foarte tarziu, si fara acesta nuputeti opera subventia.
Merveti si explicati asta la finante.
Buna ziua, am rezolvat problema la finante,dar acum am o alta problema.Am depus declaratii 102 rectificative, in consecinta trebuie sa depun declaratii rectificative pe perioada respectiva si la cas, sanatate si somaj,Pentru somaj programul a fost modificat dupa oug 13, dar la sanatate si cas nu, cum procedez?
La Casa de Pensii si la Casa de Sanatate depuneti declaratiile normal ca si cum nu beneficiati de prevederile OUG nr. 13/2010.
Exact, am depus declaratiile la casa de sanatate normal, dar am o problema.An gajata care a beneficiat de oug 13, se afla acum in concediu de sarcina si lauzie, si am depus cerere pentru recuperarea concediului, dar am fost refuzata pe motiv
ca nu corespunde suma declarata la concedii si indemnizatii 0.85% in declaratia 102 cu suma declarata in declaratia de concedii si indemnzatii, acum ce ac, depun rectiicative ca sa corespunda sumele?
Functionarii care primesc declaratiile habar nu au ca exista OUG 13/2010. De aceea, contactati-i pe cei de la Juridic de la Casa de Asigurari de Sanatate si stabiliti cu ei ce documente trebuie sa le duceti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Despre oug 13/2010 alexandroni alexandroni Scutirile acordate angajatorului pentru o persoana luata din somaj se calculeaza la salariul de incadrare sau la salariul minim? Este scutit angajatorul si de ... (vezi toată discuția)
Oug 13/2010 jalina1982 jalina1982 Buna ziua. Va rog daca sa mi spuneti cum se contabilizeaza scutirea de contributii conform oug 13/2010, atat cele retinute de la salariat cat si cele datorate ... (vezi toată discuția)
Ordonanata 13 /2010 lenareg lenareg Cum se calculeaza si cum se contabilizeaza scutirile prevazute de ordonanta 13/2010 la un salar de incadrare de 720 si vechime de 5%? Declaratiile se ... (vezi toată discuția)