avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... restanta intretinere
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

restanta intretinere

am fost data in judecata de catre asociatia de locatari pt.neplata intretinerii.
au avut castig de cauza si am fost obligata sa platesc si cheltuieli de judecata. Nu am facut recurs pt, neobligarea penalitatilor .
problema este mai grava pt ca nu am putut sa platim restanta si nici intretinerea la zi.Urmeaza sa platim esalonat din restanta si sa incepem sa platim si intretinerea la zi.
asociatia a trimis ca trebuie sa platimn integral toata restanta plus cheltuieli de judecata plus penalizarile pana la data de 31 noiembrie altfel vine cu executor silit.
pot sa procedeze in acest mod?
pot sa fac dovada ca in ultimul an eu am avut un salariu minim iar sotul meu este somer(lucreaza ca zilier ) .
specific ca casa este a mamei care este pensionata pe caz de boala si am in ingrijire si un minor.
daca platesc o parte din restanta(o suma modica) si intretinerea la zi pot sa ma mai dea in judecata?
nu vreau sa se creada ca nu am vrut sa platim(rau platnici) dar pur si simplu nu neau ajuns banii,am avut si probleme de sanatate
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 18:13, 18 Noiembrie 2010
Intai va platiti restanta si incet-incet ajungeti in cateva luni bune, depinde si de suma si de posibilitatile dv. de plata, ajungeti, zic, si la plata intretinerii curente.

Se achita in ordinea vechimii datoriilor.
Matematic e acelasi lucru la plata cotelor, dar platind cele mai vechi sume din restanta nu va cresc penalizarile foarte mult.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, se da urmatoarea problema , referitoare la plata intretinerii ... Dell2020 Dell2020 Buna ziua, Se da urmatoarea problema , referitoare la plata intretinerii pentru un apartament. Din cauze financiare s-a ajuns la o restanta mare la ... (vezi toată discuția)
Citatie tribunal virginia1 virginia1 am mai scris despre problema mea,dar acum as mai cere un sfat daca cineva poate sa ma lamureasca:saptamina trecuta am vorbit cu consilierul juridic de la ... (vezi toată discuția)
Ma poate da in judecata daca nu am facut succesiunea? simo2012 simo2012 am avut o mare problema..mama mea a murit anul acesta , casa este pe numele ei ..nu am facut succesiunea ..la intretinere sa acumulat datorii , vor sa ma dea ... (vezi toată discuția)