avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... compatibilitate (pfa si membru in barou)
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

compatibilitate (pfa si membru in barou)

va rog un raspuns daca sunt inregistrat ca pfa sau ii am dreptul sa sustin examen pentru admiterea in barou ?(dupa licenta in drept)
Cel mai recent răspuns: student 1 , utilizator 17:52, 19 Decembrie 2010
dupa ce promovati examenul de intrare in profesie, in termen de 2 luni va trebui sa incetati starea de incompatibilitate.

profesia de avocat este compatibila printre cele deja mentionate anterior si cu profesia de practician in insolventa si evaluator.

orice alta activitate incompatibila este supusa incetarii - in caz contrar nu puteti profesa avocatura atat timp cat exista starea de incompatibilitate.

multumesc tuturor pentru rasunsurile primite
va rog de unde pot cumpa cartea logica juridica ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Compatibilitatea intre profesia de consilier juridic si avocat?! Brigitta-Greta Brigitta-Greta Buna ziua! As avea o intrebare. Daca stiu bine, nu poti fi in acelasi timp atat avocat cat si consilier juridic. Anul acesta am terminat Facultatea de Drept, ... (vezi toată discuția)
Se poate profesa ca mediator si avocat in acelasi timp? rolex rolex Poate fi un avocat in acelasi timp si mediator autorizat ? Sau cele 2 profesii sunt incompatibile si mediatorul trebuie sa renunte la profesia de avocat ? (vezi toată discuția)
poti profesa ca avocat si contabil in acelasi timp? IrinaAlexa IrinaAlexa Buna ziua Poti sa fii avocat si contabil in acelasi timp? Multumesc (vezi toată discuția)