avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1625 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Problema cu o lucrare stomatologica
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Problema cu o lucrare stomatologica

Buna ziua,

Acum 2 luni am facut la un stomatolog o lucrare(imbracarea a doua masele).
De cateva sapt a inceput sa ma doar acea zona si am fost la un alt stomatolog impreuna cu o radiografie. Acesta, ca si alti 2 medici pe care i-am consultat zilele trecute au dat un verdict clar:Lucrarea nu a fost efectuala corect(nu toate canalel au fost obturate, tratate, etc).
Ce posibilitate am sa imi recuperez banii de la primul medic.Singura dovada a platii sunt extrasele bancare deoarece am platit cu cardul.
Ca si dovada ca lucrarea a fost facuta de el am doar un post-it pe care a scris acest lucru si care are stampila si semnatura.(altceva a spus ca nu imi poate da).

Multumesc anticipat pt raspuns.
Cel mai recent răspuns: Dumitru Beniamin Hotea , Consilier juridic 18:26, 20 Noiembrie 2010
In ce masura pot depune actiune in Instanta atat timp cat nu am nicio dovada fiscala?Cat nu exista fisa medicala sau alte documente medicale care atesta faptul ca lucrarea a fost executata in cabinetul dr. respectiv?
Cel mai teama imi este de faptul ca medicul poate avea un avocat "bun" care sa demonstreze ca nu exista nicio culpa medicala, caz in care va trebui sa platesc si cheltuielile de judecata, eventual daune morale. Gresesc?
"Ca si dovada ca lucrarea a fost facuta de el am doar un post-it pe care a scris acest lucru si care are stampila si semnatura.(altceva a spus ca nu imi poate da)"

puteti proba si cu martori, nu cred sa zica ca nu i-ati fost pacient. o puteti cita si pe asistenta
Nu doamna , medicul nu va nega ca v-a tratat. In plus , nu este interesat sa se apere prea mult , intrucat toti medicii sunt obligati pentru a putea fuctiona sa incheie o asigurare de malpraxis. Orice despagubire care va trebui sa v-o plateasca se deconteaza in baza acelei asigurari.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reclamatie dentist ContSters47261 ContSters47261 Buna seara, Va spun pe scurt ce am patit, iata: in urma cu o luna am mers la un medic stomatolog la mine in oras si mi-a lucrat pe canal. Aceasta a lasat ... (vezi toată discuția)
Drepturile pacientului - la stomatolog gratzielap gratzielap Buna ziua, Am fisa pacient la un cabinet de stomatologie, unde merg de vreo 3 ani, de 4-6 ori pe an (in functie de lucrare). Am avut multe lucrari facute ... (vezi toată discuția)
Ce responsabilități au medicii stomatologi față de pacienți? am plătit aprox. 3500 de lei, nu am niciun bon fiscal/chitanță/factură, iar la niciun an după lucrări am probleme cu dantura dantzi dantzi Buna ziua,am fost la un medic stomatolog si am platit aprox 35000 lei si nu am niciun bon fiscal/chitanta/factura.Acum am pb cu dantura si medicul imi cere ... (vezi toată discuția)