avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... accident rutier cu vatamare corporala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

accident rutier cu vatamare corporala

daca nu sunt de acord cu despagubirea oferita de compania de asigurari, care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmez?:worthy:
Cel mai recent răspuns: Radu Gabrian , Mediator 20:03, 14 Decembrie 2010
Promovati actiune in instanta impotriva asiguratorului
Care sunt motivele pentru care va declarati nemultumit de despagubirea acordata de societatea de asigurari si care sunt modalitatile prin care a fost stabilita despagubirea(proces ,negocieri) ?
cei de la asigurari au propus suma de 5400e,inca nu am primit raspuns daca s-a aprobat, iar mie mi se pare mica,eu cu banii astia nu mai pot sa-mi cumpar o masina la fel(vw golfv tdi)
Problema trebuie rezolvata in instanta,in urma probelor administrate,in masura dovedirii pretentiilor emise .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dauna totala rca neechitabila. marius_o2ooo marius_o2ooo Dragi prieteni,mi s-a intamplat si mie din fericire sa scap teafar impreuna cu sotia dintr-un accident in care o fatuca a intrat in mine de pe o stradutza ... (vezi toată discuția)
Actiune in pretentii impotriva companiei de asigurari si persoanei fizice in acelasi timp? Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Masina mea a fost lovita de o alta masina care nu mi-a acordat prioritate.S-a facut constatarea amiabila si la Carpatica nu s-au facut pozele decat dupa 3 ... (vezi toată discuția)
Accident auto constatare amiabila DANI70 DANI70 care sunt pasi pe care trebuie sa ii urmez in caz de accident usor? In cat timp se primesc despagubirile (vezi toată discuția)