avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 157 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Ancheta sociala
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Ancheta sociala

Imi puteti spune in ce consta ancheta sociala? Am tinut sa se faca aceasta ancheta dar d-na avocat mi-a spus ca nu este atat de importanta din moment ce am obtinut custodia copiilor. Se pune accent pe ceva anume?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Liliana Gradinaru , Avocat 12:35, 3 Septembrie 2009
Va anunta telefonic sau printr-o hartiuta si nu urmaresc decat sa consemneze intr- alta hartiuta conditiile in care vad ei ca traieste sau ar trai copilul in locatia respectiva: daca are un minim de conditii de invatat, odihna si recreere, in functie de varsta si nevoile sale.
Se uita si la un anumit grad de curatenie, la decenta spatiului de locuit etc.
Chestiuni elementare.
Uneori mai intreaba si cate un vecin de ceva, de cele mai multe ori aceasta ancheta este insa un demers strict formal care presupune consemnarea declaratiilor persoanei care a fost gasita in acea locuinta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort cu minor nicoleta-luiza nicoleta-luiza Buna seara. As dori sa sriu cam cat dureaza un divort, daca in urma casniciei de 8 ani a rezultat si un minor. Acest divort nu este dorit de ambele parti. In ... (vezi toată discuția)
Incredintare minor costy29 ajaccio costy29 ajaccio Am 30 ani sunt tatal unui baiat de 6 ani si momentan sunt in proces de divort cu sotia care are rezidenta in Italia luptandu-ma pentru custodia minorului .Prin ... (vezi toată discuția)
Divort nicolenta nicolenta Buna seara! Am si eu o intrebare: Cate infatisari( aproximativ) sunt la un divort? precizez ca ieri am avut a doua infatisare. La prima, a fost intrebat sotil ... (vezi toată discuția)