Mihaela Nevoie 
	    	Avocat

Mihaela Nevoie 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 ContSters264598	                   

Am achizitionat un imobil pe firma. Este posibil ca jumate din acest imobil sa-l dau in comodat unei PF?
In acest caz, cum fac distribuirea cheltuielilor cu ... (vezi toată discuția)
	                    ContSters264598	                   

Am achizitionat un imobil pe firma. Este posibil ca jumate din acest imobil sa-l dau in comodat unei PF?
In acest caz, cum fac distribuirea cheltuielilor cu ... (vezi toată discuția)

dasca7727	                   

Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament  vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)
	                    dasca7727	                   

Vreau a inchiriez unei firme sub fora de contract de comodat un apartament  vreau sa stiu i eu pareri pro i contra au mai bn zis dezavantaje si avantaje (vezi toată discuția)

ot20mat	                   

Situatia premisa> Persoana fizica, denumita in continuare PF cumpara si plateste  3 masini pe care ulterior le inmatriculeaza pe numele unei SRL apartinand ... (vezi toată discuția)
	                    ot20mat	                   

Situatia premisa> Persoana fizica, denumita in continuare PF cumpara si plateste  3 masini pe care ulterior le inmatriculeaza pe numele unei SRL apartinand ... (vezi toată discuția)