Teodor Dobrean 
	    	Notar

Teodor Dobrean 
	    	Notar	    

dan bujoreanu 
	    	Utilizator

dan bujoreanu 
	    	Utilizator	    

dan bujoreanu 
	    	Utilizator

dan bujoreanu 
	    	Utilizator	    

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat

Ana-Maria  Dutescu 
	    	Avocat	    

~ final discuție ~
 tiby30	                   

am si eu o intrebare am divortat in 2003 iar partaj nu sa facut  de niciun fel eu loc  cu parinti si am sct de  vinzare cumparare cu clauza de intretinere dupa ... (vezi toată discuția)
	                    tiby30	                   

am si eu o intrebare am divortat in 2003 iar partaj nu sa facut  de niciun fel eu loc  cu parinti si am sct de  vinzare cumparare cu clauza de intretinere dupa ... (vezi toată discuția)

liabali	                   

Buna ziua, vreau sa știu dc se poate sa vândă soțul meu partea lui din casa , mie, soției. Mai are un copil din alta căsătorie și vrem ca sa rămână ... (vezi toată discuția)
	                    liabali	                   

Buna ziua, vreau sa știu dc se poate sa vândă soțul meu partea lui din casa , mie, soției. Mai are un copil din alta căsătorie și vrem ca sa rămână ... (vezi toată discuția)

alinamariabrasoveanu	                   

Buna ziua,
Parintii mei sunt divortati si au un bun comun impreuna si anume un imobil cu 3 camere. Partajul nu a fost facut datorita faptului ca nu au fost ... (vezi toată discuția)
	                    alinamariabrasoveanu	                   

Buna ziua,
Parintii mei sunt divortati si au un bun comun impreuna si anume un imobil cu 3 camere. Partajul nu a fost facut datorita faptului ca nu au fost ... (vezi toată discuția)