avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
carmen_miron a scris:

Andra Maria a scris:

carmen_miron a scris:

de pe iccj. de aia mi-e ciuda ca am facut spetele si am gresit teoria

sa inteleg ca voi cititi toate hotararile alea???? toate????imi vine rau numai cand ma gandesc

am citit foarte mult si la spete s-a vazut. Asa ca da. Cat ai luat?

72 din pacate
petra13 a scris:

Uite, eu nu stiu daca voi lua examenul, cert este ca la teorie am facut mult mai mult decat ma asteptam 46 din 50 de intrebari, am gresit prosteste la spete.
Dupa parerea mea
La penal . parte speciala- T. Toader este mai mult decat suficient
Penal parte generala - Mitrache
Pr.civ.- Curs Selectiv Ciobanu si Boroi
Civil - Curs Selectiv Gabrile Boroi si alti, completat cu Reale-Corneliu Barsan, Obligatii/ Statescu si Barsan, Contracte /Ff. Deak
Pr. Pen - Mapa lui Nagu completata cu C.pr.pen si pentru teorie este suficient.
Eu am avut codurile de procedura adnotate , dar nu stiu la ce mi-a folosit pentru ca la spete am gresit mult.

Petra, scuză-mă că te întreb, dar am o mare curiozitate...de când te-ai apucat de învăţat şi care a fost strategia ta pt. sinceră să fiu sunt surprinsă de punctajul tău. Cred ca strategia ta este f.bună poate ne ajuţi şi pe noi.
Lav-Cris a scris:

Am cumpărat şi eu cartea de grile a lui Răducanu (2010) nu am avut timp să lucrez mult din ea dar pt.martie o mănânc. A făcut parte din comisie? să nu spuneţi că era doamna aceea mai in vârstă care avea o faţă acră şi se uita la noi ca la proşti ... cel puţin mie aşa mi sa părut.

cine o mai fi si raducanu?
e aiurea ce vorbiti aici. dupa fiecare examen ne uitam cine a facut subiectele si cumparam repede cartile. e gresit. data viitoare va face altcineva subiectele. eu cred ca trebuie invatat bine si inteles. citite recursurile in interesul legii. daca mai si gandesti un pic, daca te concentrezi tare si daca esti atent, nu ai cum sa pici. asa cred eu.
carmen_miron a scris:

camicris a scris:

Nu stie cineva cine a facut subiectele? Sa cumparam cartile lor....

aveau aia niste fete, numa' bune de facut subiecte:P

au fost intrebari din cartea lu raducanu, hotca ... eu o voi lua deja abia astept sa fac grile. M-am tampit cu totu.

de unde stii ca erau din cartea asta?
Pt.cine nu ştie...Răducanu a scos carte de grile şi alături de Boroi care nu are nevoie de nici o prezentare. La fel şi Pivniceru. Nu cred că-i o prostie să lucrăm grile lor.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)