fluturas1980 a scris:
carmen_miron a scris:
camicris a scris:
carmen_miron a scris:
camicris a scris:
Are si grile de practica judiicara?
Nu stie cineva cine a facut subiectele? Sa cumparam cartile lor....
aveau aia niste fete, numa' bune de facut subiecte:P
au fost intrebari din cartea lu raducanu, hotca ... eu o voi lua deja abia astept sa fac grile. M-am tampit cu totu.
de unde stii ca erau din cartea asta?
intrebarea cu probele notorii si evidente am facut-o sambata seara la hotel era in cartea lor si la examen nu stiu de ce nu am pus si evidente #-o asta nu inseamna ca e obligatoriu s-o luati. pt mine mos nicolae va aduce aceasta carte de grile:O
Eu unul am recunoscut multe grile din Boroi, grile care se regasesc de altfel si in tandemul Hotca si altii. Insa la intrebarea cu forma advaliditatem, puteam sa jur ca si tranzactia cere o astfel de forma. Acelasi raspuns l-am gasit si intr-o grila asemanatoare a lui Boroi = tranzactia si ipoteca conventionala.
Va imaginati ce ochi am facut cand am vazut ca ei accepta doar ipoteca conventionala. :O
Si acum stau si ma intreb: cand inchei o tranzactie judiciara ce fac, ma duc la jude de mana cu paratul si zicem ca vrem impacaciune maria ta si sa ia el act de aceasta situatie sau eventual sa o bifeze el in carnetelul lui de cumparaturi.
Daca gresesc corectati-ma.