avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 576 soluții astăzi

De la 11.00, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Reges-Online: Aspecte esențiale privind operarea noului registru și completările necesare 

Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
fluturas1980 a scris:

camicris a scris:

aici e mai ieftina
[ link extern ]
Multumesc mult
Asta are si rezolvarile spetelor? [ link extern ]

nu
larrysa121@yahoo.com a scris:

fluturas1980 a scris:

carmen_miron a scris:

Speta cu trimisul dosarului la parchetul de la judecatorie nu a contestat-o nimeni? eu nu pot s-o inteleg. de ce sa trimita la judecatorie si nu direct la curtea de apel?
Asta nu am inteles-o nici eu....X-(

Restituirea se face numai la procurorul care a supravegheat/efectuat u.p si acesta o trimite organului competent.
Scrie in cod, dar nu mai stiu articolul..

MÃI, DAR DE CE SÃ O RESTITUIE?! EU AM PUS CÃ TREBUIE SÃ CONTINUE JUDECAREA.
cum zicea si carmen, am pierdut pe mana mea.
teoria a fost accesibila, daca aveai mintea limpede si gandeai un pic mai mult.
spetele...majoritatea au fost de pe site-ul ICCJ, am facut 13 #-o
in schimb CEDO:....CRIMA SI PEDEAPSA....bataie de joc pe fata...am facut 3 din 5, dar efectiv la nimereala...nu mi-am adus aminte ce spune art 7...si nici art. 5:O

In alta ordine de idei
Raducanu Gabriela...nascuta in 1972...este succesoarea lui Boroi...daca vreti ceva interesant despre ea...are un blog...[ link extern ] /

Mircea Damaschin ...nascut in jurul lui 1972 ....succesorul lui Neagu(n. 1940)

deci e posibil ca ei sa fi participat la "nasterea" sb.

si au un cv impresionant
Scrie undeva ca hotararile judecatoresti sunt asimilate inscrisurilor autentice.Pentru tranzactie, partile se pot infatisa la termen sau cand vor si judecatorul ( instanta) va da hotararea in sedinta sau in camera de cosiliu, in functie de cum s-au prezentat.
Inclin sa-ti dau dreptate , Carmen, in ultima luna am stat pe jurisprudenta, am facut grile de care s-au dat la examenele de promovare pe post, dar alea mi s-au parut usoare, fie si pt ca erau cu o singura varianta de raspuns...s-a vazut, la proceduri am mers foarte bine, la spete bine si la restul jale...am gresit si la cele la care eram sigura-nedemnitatea, talharia, lipsirea de libertate.Si aia cu mai multi instigatori,cand am vazut raspunsul a amutit, m-am gandit ca atunci cand spui concurs, in sensul legii penale , e vorba de aceeasi persoana, acelasi faptuitor, cred ca si scrie pe undeva ca legatura este intre fapte este personala...se pare ca nu stiu ulte lucruri...
magiunel, are calitatea de avocat, competenta in cazul avocatilor apartine curtii de apel nu judecatorie. Eu nu mi-am adus aminte si nu mi-a picat fisa ca tre sa urmeze in mod logic acelasi fir parchet - instanta da de acelasi grad si invers ca derulare. asta e
Ultima modificare: Marți, 23 Noiembrie 2010
carmen_miron, utilizator

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)