avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Esti sigura de sursele despre care ai mentionat? Am o mare neliniste pentru ca pe celalalt topic apar zvonuri ca nu s-ar mai organiza concurs in martie. Am pierdut din prostie si acum imi vine sa musc din pereti#-o Iar daca nu se mai organizeaza pentru cei cu vechime:((
nu am cum sa fiu sigura suta la suta dar sursele sunt cam sigure. oricum in decembrie vor anunta calendarul estimativ. am auzit ca in anul urmator ar trebui ocupate cam o mie de locuri de judecatori, dar vor intra noile coduri in vigoare intrucat se infiinteaza institutia judecatorului de instructie si de cameta preliminara. din punctul meu de vedere la situatia de acum din justitie, se va organiza, cel putin o data.
[ link extern ]

Uitaţi-vă şi voi când aveţi timp, poate m-am tâmpit eu. Observaţiile lor sunt la proiectul de lege, dar majoritatea articolelor au rămas la fel la adoptare. Mai ales art.159 ind.1 din legea 202 coroborat cu art.108 alin. C.pr.civ care văd că a rămas nemodificat.
Nu stiu ce profesie aveti fiecare, sunt noua pe forum, insa vreau sa precizez ca lucrez cu judecatori in special si pot sa afirm ca nu sunt chiar niste persoane ”minunate”.
Sper ca voi sa fiti intr-adevar niste persoane minunate, fara ghilimele, si din cate am citit, inteleg ca sunteti in primul rand oameni.
"M-am inscris" si eu in cursa pentru admitere in magistratura, insa voi incerca in momentul in care ma simt pregatita.
Bafta tuturor celor care vor incerca in primavara.
atatea zvonuri ne fac capul calendar#-o, eu incerc sa ma detasez de tot dar nu prea imi iese

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)