avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
[ link extern ]
Se pare ca mentin concursul si pentru cei cu vechime...asa cum reiese din link-ul de mai sus! Oricum e deficit mare in sistem si, din cate am inteles, cel putin anul viitor se vor organiza tot doua concursuri....
Asa ca, la invatat cu voi:D
nu sunt prea bune vestile cu noile propuneri privind modificarea recrutarii in magistratura, vreau sa cred ca nu se vor aplica pt primavara si ca nu se va ajunge la un examen atat de dificil precum cel de la inm din august. Ar tr. avut in vedere ca totusi noi suntem obligati sa avem un job(necesar atat existentei cat si vechimii in profesie) si nu ne intretin parintii 1an sau 2 pt. a memora tratate. Scuze pt. prea multe explicatii si justificari, dar, cine stie cine mai intra pe acest forum si as vrea sa se inteleaga exact cam cum este cu admiterea la inm si examenul pe post.
As vrea sa va rog sa-mi spuneti si mie, daca mai retineti, la ce pagina a fost postat un curs cedo. a fost postat de catre cineva care a reusit un puntaj bun la ultimul examen, iar cursul era al unui profesor din Iasi. Azi am vrut sa-mi achizitionez Barsan pt. CEDO dar pe langa faptul ca este 300 RON este si foarte stufos , n-as avea timp nici macar sa citesc din el pt. martie. Va multumesc.
(si daca aveti si alte sugestii pt. CEDO le astept cu placere, eu am citit numai hotararile si am facut un puncataj de 0,30 la CEDO, iar pe total am picat in noiembrie cu 6.95)
Ce bine ca aveti chef de invatat. Eu am incercat sa mai citesc ceva insa nu mi-a reusit.
Am insa o rugaminte pentru cei care au picat cu 7, 40, 7, 35, 7,30 sau chiar mai jos. Hai sa facem un memoriu la CSM ca poate mai suplimenteaza locurile insa, pentru a fi bagat in seama trebuie sa il formuleze mai multi. Am vorbit azi cu judecatorii de la tribunal de la mine si au spus sa nu pierdem totusi ocazia asta. Nu avem nimic de pierdut. Eu am picat cu 7,35. Astept urgent raspunsurile voastre.
dana v a scris:

As vrea sa va rog sa-mi spuneti si mie, daca mai retineti, la ce pagina a fost postat un curs cedo. a fost postat de catre cineva care a reusit un puntaj bun la ultimul examen, iar cursul era al unui profesor din Iasi. Azi am vrut sa-mi achizitionez Barsan pt. CEDO dar pe langa faptul ca este 300 RON este si foarte stufos , n-as avea timp nici macar sa citesc din el pt. martie. Va multumesc.
(si daca aveti si alte sugestii pt. CEDO le astept cu placere, eu am citit numai hotararile si am facut un puncataj de 0,30 la CEDO, iar pe total am picat in noiembrie cu 6.95)

Undeva la pg 36, dana. Parca postase camicris, sper sa nu ma insel.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)