carmen_miron a scris:
artax si eu am gresit grila cu concursul de instigari, cica in mitrache e o clasificare tare frumoasa cu instigarile, numai ca eu am repetat mai mult pe udroiu si nu am avut timp sa recitesc si mitrache.
e tare bine sa citesti din mai multi ca sa ai o vedere de ansamblu.
acum cu materia parcursa de doua ori, cu ea proaspata in cap asta voi incerca sa citesc din toti pt ca se poate, chiar se poate lua acest examen.
voineag e bun pt repetat pe capitole, le-am considerat prea usoare si nu am mai facut si am gresit ... am fost atat de aproape ...
==============================================================
Eu am facut spetele din Voineag, nu mi le-am amintit pe astea, nu cred ca au fost de-acolo, ma refer la cele indoielnice, adica sper ca n-am trecut peste ele fara sa le remarc, dar referitor la cea cu concursul de instigari, nu stiu ce logica poate fi sa gasesti concurs din enuntul de-acolo.Daca imi amintesc bine, am citit ( si gasesc eu unde), o explicatie comparativa, spunea ca daca mai multe persoane fura in acelasi timp dintr-un magazin, nu este concurs daca nu s-au inteles, pentru ca legatura la concurs e personala. In alta ordine de idei, daca e concurs, aplicam sporul pentru toti participantii, chiar daca fapta fiecaruia e personala...