Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
Eu sunt mai sceptica cu calculele astea, ca am facut unele in martie si nu s-au confirmat. In martie , la civil am facut toate 10 spetele,iar la penal 5, si am zis ca trebuie sa urc la penal, si de ici de colo, daca mai culeg un punct, e OK. Acuma am rezolvat doar 6 spete la civil iar la penal 8.Le-am trosnit bine...
si eu sunt sceptica cu aceste calcule, faci grilele si atat, fara sa te intereseze punctajul. vezi unde ai gresit si verifici te clarifici.
cu ce incepeti: civil, penal?
Cu civilul voi incepe, treuie sa imi impart timpul astfel incat de data asta sa apuc sa fac si multe grile, sa fie practic un automatism, la spete am citit multe si s-a vazut deci si grile trebuie sa fac multe. Materia sa fie parcursa toata pana anunta ei examenul iar dupa anunt sa mai apuc sa o repet cu grile jurisprudenta si tot tacamul.
In decembrie trebuie sa se anunte calendarul estimativ nu? la ce organizare meticuloasa a fost, cred ca daca se anunta sigur se da. Voi ce credeti?