Te referi la " incaierarea" de pe vechiul "nostru" post?
Hei, nu ai voie sa renunti, daca asta iti doresti cu adevarat. Hai macar din 1 decembrie sa o luam de la capat.......
Am citit tot ce ati scris si e bine ca stati cu fruntea sus. Eu inca nu m-am descis daca vreau sa mai merg la examen, desi pe mine familia ma sprijina si la bine si la rau
Ba am citit, nu numai ca m-am "planificat", dar aseara am rezolvat o grila de la INM 2009 ( daca te uiti peste ea, s-au regasit multe teme in grila noastra), dar asta nu ma face sa ma simt mai bine.Luni am jelit, ieri eram mai bine, dar azi:sorry:...
Laelia, daca ai trecut de 70 puncte cred ca trebuie sa te simti " in carti", eu nu sunt foarte sigura ca vor fi note uriase...
In ce ma priveste, am invatat vreo 5 luni ca sa nu fac nici un progres, dupa ce simteam ca stiu mult mai bine ca in martie...Ma intreb , ce am facut totusi in lunile astea?... DUPÃ CUM S-A MAI ZIS PE FORUMUL NOSTRU, NICIUN CONCURS NU SEAMÃNÃ CU ALTUL, AªA CÃ NU ARE ROST SÃ TE SCHINGIUIEªTI ÎN COMPARAŢII CU CE A FOST ÎNAINTE. POATE ACUM NU TE-AI ODIHNIT, POATE NU AI MÂNCAT BINE, POATE ERAI SUPÃRATÃ. SUNT SIGUR CÃ EªTI ÎN PROGRES. TREBUIE SÃ ÎŢI CALCULEZI BINE TOŢI PAªII, DACÃ ÎMI PERMIŢI UN SFAT.