avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1422 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
camicris te inteleg perfect, nici eu nu prea am avut sprijinul familiei, asa ca aseara am facut consiliu si am depus un efort imens sa le explic sotului ( el totusi m-a inteles mai mult decat mama ) si mamei mele ce inseamna acest examen ( importanta si dificultate ). Am nevoie de ajutorul lor caci nu ma pot descurca si cu serv si cu baiat de 2 ani.
Eu incep in week-end-ul asta sa invat.
Spor tuturor.Capul sus!!!!!Sa tinem aproape.Voi incerca sa intru mai des pe forum de aceasta data, caci m-au ajutat discutiile de aici.
Buna dimineata!
Multa lume harnica astazi.

danielled a scris:

Am citit tot ce ati scris si e bine ca stati cu fruntea sus. Eu inca nu m-am descis daca vreau sa mai merg la examen, desi pe mine familia ma sprijina si la bine si la rau

Parerea mea, fara sa jignesc pe nimeni si fara sa ma dau cunoscator, este ca pentru noi cei care am sustinut examenul acum si nu am promovat, a te lasa pe o ureche acum sau a te apuca de altceva e o mare greseala. Materia se uita destul de repede si tocmai de aceea cred ca timpul trebuie fructificat cat mai bine.
Valabil si pt tine artax. Mai acorda-ti putin timp si armele sus. Parerea mea.

fluturas1980 - toata jurisprudenta am citit-o de pe site-ul ICCJ. Nu cred ca se merita aruncati banii pe carti doar asa pt incantarea ochiului care poate citi si dupa monitorul calculatorului.

Ciudate specimene au aparut pe vechiul trend, si cu un limbaj foarte "elevat".

Va doresc o zi cat mai creativa. :coffee:
buna dimi,
acum am reusit si eu sa termin cu lapticul si cerealele....si ne uitam la desene animate=D>

m-a uimit rautatea lui"un alt oarecare"...imi pare rau de cea care trebuie sa-l suporte ca sot:(

in alta ordine de idei...imi ard mainile de nerabdare sa pun mana pe citit:D
si eu am citit jurisprudenta ICCJ de pe site si asa voi face si acum.ma axez pe coduri.la organizare o sa citesc atunci inainte de exam, acum am facut 3, iar la cedo nu citesc deloc, am facut 5 fara sa citesc deloc, pe logica, poate si noroc, oricum n-o sa am timp de cedo.
Nu vreau sa dezarmez, dar acuma ma pedepsesc...dau cu biciu...dar am deschis civilul general ( acum o saptamana, spuneam ca trebuie sa reiau de la actul juridic civil). Nu stiu daca e o idee buna sa mergpe aceeasi carte, pe care o simteam prea concentrata( Boroi-curs selectiv).
Da, Cip, cred ca trebuie sa-mi calculez bine pasii...doar ca nu sunt o persoana calculata...dar am sa ma iau dupa voi.
Magiunel, nu numai ca iti este permis orice sfat, astept orice sugestie , si cu toate ca ieri eram viteaza, acum am mare nevoie de voi...
"Dincolo" discutiile au luat-o razna, incep sa se dezvaluie unele caractere...( se spune ca asta se intampla odata cu puterea)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)