avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
fluturas1980 a scris:

Udroiu cum vi se pare?
De cartea asta ce ziceti?
[ link extern ]
E dupa "mica reforma"

asta de de luat parerea mea. Imi place cum scrie, am penalul general si special scris de el. Recomand sa citit si Toader si Mitrache, se completeaza si impreuna sunt atinse toate aspectele.
salutare!!!
de dimineata am fost in instanta la ploiesti....cu cine ma intalnesc pe hol??? cu colega din fata mea de la examen! si uite asa se leaga noi "legaturi"....
si cand sa intru pe forum, n-am deschis bine ochii si...am intrat pe vechiul ....prima data n-am inteles unde sunt ... pe urma m-am dumirit....no comment!!! sa fie la ei!!!!
dupa care m-am rasfoit pe aci....
fratilor, steagul sus si de azi la lupta!!!
camicris, imi pare rau de ....cum sa o numesc....lipsa de sustinere din partea alor tai...dar sa stii ca nici pe la altii nu zboara cainii cu covrigii in coada, sau, zboara si crocodilii, mai pe jos, dar zboara....eu de mult m-am convins ca omul este singura specie care nu poate fi schimbata/educata/dresata etc.etc.etc. mamicilor care se lauda ca te ajuta ele in locul bonei ar trebui sa le duci copilul la ele, cu randul, cate 4-5 ore pe zi.... si sa le spui ca nu-i mare lucru si ca intr-adevar, au avut dreptate, nu-ti trebuia bona!!!
carmen, cu ce incepem????
eu voi face gestul maret si voi lua civilul de an 1, ca asa incepe orice aventura cu dreptul (stiinta, dar si membrul=D>)=D>
eu nu stiu ce sa zic de udroiu
invat dupa toader si mitrache
incep si eu tot cu civilul
si eu vreau sa termin tot pana se anunta data exam
sper sa fie inceputul lui aprilie
si eu am facut varza teoria, spete am facut 11
stau prost la proceduri, aici trebuie sa pun accent
valentina_ianula a scris:

eu nu stiu ce sa zic de udroiu
invat dupa toader si mitrache
incep si eu tot cu civilul
si eu vreau sa termin tot pana se anunta data exam
sper sa fie inceputul lui aprilie
si eu am facut varza teoria, spete am facut 11
stau prost la proceduri, aici trebuie sa pun accent

Si eu tot dupa Toader am invatat penalul special
Doamne da sa fie....80% cred ca se va da desi.....zvonuri sunt multe.:(Eu in schimb cu practica judiciara am stat prost si mai ales la penal si procedura penala. La fel ca in martie. Teoria mi-a mers aparoape perfect
Carti cu spete sub forma de grile stie careva?

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)