Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
cami, se pare ca avem aceeasi probl... proc penala. eu am citit mapa lui neagu... si atat, dar doar o data, ca n-am avut timp din cauza operatiei, si nu a fost suficient. o s-o stiu f bine pt martie, plus codul, plus jurisprudenta (dupa cum am mai spus n-am citit jurisprudenta deloc).
daca aveti alte sugestii pt materia sta, va rog sa-mi spuneti si mie. am inteles ca n-are rost sa citesc tratatul de neagu, ca te baga in ceata.
ce vreti sa intelegeti din proc.penala??? trebuie luata la rand si invatata! si eu cand am dat piept cu ea acu vreo 3 sapt. ma impotmolisem la masuri preventive si la minunatul 140 ind.3:stunned:, am cautat toate scurtaturile logice si...nimic...pana n-am luat-o asa, pe rand, o data si inca o data...n-am facut nimic....si daca mai aveam timp sa trec inca o data si sa citesc jurisprudenta....as fi stiut mai mult:P
Gand la gand , Thomas, citesc viciile de consimtamant...saptamanile trecute, la o "dezbatere" de-a noastra, unde m-am pierdut pe drum, am zis ca trebuie sa reiau de la actul juridic civil, sau de la izvoarele dreptului...am avut gura spurcata, si acuma am ocazia sa pun la punct actul juridic civil, ca asta e inceputul...
Fluturas, cartea pe care ai indicat-o pare o idee buna...Vreau sa va cer putin parerea legat de civilul general, eu am un Boroi-curs selectiv, cam sintetic, trateaza unele lucruri mai pe sarite...am trosnit intrebarea aia cu evictiunea,( printre altele) si am cautat de am capiat pana am gasit a " aluzie " cum ca ar raspunde si fata de ceilalti subdobanditori, eram convinsa ca numai fata de cumparator.Desi procedura civila am facut-o tot dupa Boroi ( si Ciobanu)-curs selectiv si am facut 9 din 10( am trantit-o pe aia cu citarea, ca am zis ca e capcana , si nu cad in ea:)))
La TGO si reale ma gandesc sa iau alt autor, am facut dupa Pop L. Voi ?
tot la aia cu citarea am dat-o si eu in gard:D, restul am facut tot la teorie
iar evictiunea o gasesti bine tratata in contractele lui deak...eu la asta am facut
tgo - statescu si birsan
civ.general - beleiu