avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1342 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Sper din tot sufletul sa nu-mi piara elanul si entuziasmul....nimic nu e ca prima data...
Tare va invidiez (in sensul bun) pe cei care aveti practica si faceti instanta....altfel vedeti lucrurile...Eu am plecat la drumul asta cu un mare handicap din punctul asta de vedere....nu am mai pus piciorul intr-o instanta de vreo 6 ani....
cateodata te incurca practica, de ex. speta cu prestatia tabulara, la care am gresit majoritatea. cred ca cele mai multe dosare le-am avut pe prestatie tabulara, dupa divorturi.
La care speta te referi?
phelippa a scris:

Sper din tot sufletul sa nu-mi piara elanul si entuziasmul....nimic nu e ca prima data...

cum sa-ti piara elanul? nu exista asa ceva, nici sa nu te gandesti!
eu nici nu am sperat prea tare ca voi intra din prima, avand in vedere dificultatea examenului, dar pt ex. urmator chiar am sperante mari... pt ca mi-am dat seama ca se poate.
hai sa ne bucuram ca am reusit sa scoatem punctajul asta, ceea ce nu e putin lucru, si sa fim increzatori ca putem mai mult. doar acum avem si expeienta unui test al cunostintelor, dar cred ca mai ales al nervilor.
ai ajuns la un nivel inalt de invatatura, ar fi mare pacat sa abandonezi acum.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)