avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1358 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
revin la concluzia mea optimista
cu siguranta in martie vom intra toti cei de aici, de pe forum, pt ca suntem bine pregatiti si vom fi foarte bine pregatiti si pt ca experienta de acum ne va ajuta, stim cum sa tratam urmatorul examen.
Acum sunt intr-o deruta totala...nici macar nu stiu cu ce sa ma apuc....am impresia ca stiu tot si aproape nimic....o prietena imi spunea ca la examene ratate iti fixezi cunostintele....sa ma iau de civil? de el mi-a fost cel mai frica....si acolo am facut cel mai bine....sa ma iau de penal?....vad incadrarile aproape din avion...habar nu am....trebuie sa insist pe clasificari....pe amanunte, aparent usoare....
Draga Ramona....tu nu vezi ca nu te mai poti baza pe nicio experienta? stilul e altfel...cel mai important e ca trebuie sa zbarnaim de materie.....sa fim foarte siguri pe noi....eu...unde am fost sigura pe raspuns nici nu m-am intors .....asa trebuie tratat fiecare subiect.....multa siguranta....
Phelippa, ai perfecta dreptate dar, e atat de greu sa fii stapan pe fiecare institutie din fiecare materie...oricum, sa zbarnaim, sa vedem raspunsurile din avion ... asa trebuie stiuta materia.
Este o munca de sisif dar stim cu totii ca merita numai sa ne tina memoria.
Grilele lui Voineag...daca-ti permite timpul eu as zice sa le faci...te obisnuiesti cu stilul, inveti sa citesti intrebarile de genul ala , gresesti, te intorci la carte, si observi ce se poate corela, sau ce institutii nu merg impreuna...asta cu conditia ca acolo unde gresesti sa cauti explicatia, sau argumentul din lege...
Si oricum, sunt genul de grile care se dau. De exemplu, grilele care se dau la promovarea magistratilor pe functii de executie ( tot insist pe asta), sunt mult mai directe, au o singura varianta de raspuns...stii sau nu stii, capcanele se exclud.

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)