avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1312 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
va inteleg perfect supararea, dar asta nu inseamna ca trebuie sa abandonati acum, e pacat. cine reuseste sa treaca de pragul psihologic al unui esec este cu adevarat pregatit si pentru meseria de judecator/procuror, pentru stresul din instanta. meseria e frumoasa, dar presupune si nervi si timp pierdut, iar experienta acestor examene nu va face decat sa va intareasca pentru ceea ce va asteapta. eu am simtit-o pe propria piele, am picat de 3 ori, mi-am plans de mila, apoi am luat-o de la capat si acum sunt judecator.
nu sunt de acord ca experienta in instanta va ajuta la examen, dar e drept ca va e de un real folos in practica, se simte.
in ceea ce priveste speta cu prescriptibilitatea actiunii de pronuntare a unei hotarari care sa tina loc de act autentic, ma mira ca s-a dat, de abia in ultima sedinta a csm de practica neunitara, din iunie, s-a stabilit ca e intr-adevar prescriptibila
Ramona draga....nu e imposibil....astia....din comisia asta e "facere" a subiectelor nu se axeaxa pe amanunte....merg doar pe reguli clare....RIIL-uri si coduri...Noi ne ametim de cap cu interpretari....chiar nu suntem in masura sa facem asta....
uite aici link-ul
[ link extern ]
a se vedea pct 26
La examen te ajuta mult jurispridenta....indiferent de unde o citeti...eu....am recunoscut majoritatea spetelor...nu mai stiu de unde le-am citit, dar le-am recunoscut....doar spre finalul lor schimbate....
si eu am zis ca-i inadmisibila dar...gresit! si cate de-astea or mai fi...ma doare capul:)

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)