avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
thomas28 a scris:

magiunel a scris:

thomas28 a scris:

'neata magiunel,
am si eu o curiozitate....daca-mi e permisa....de ce ai stat atat dincolo pe forum in ....cum sa-i zic :-/ ....sa nu se supere nimeni....
fiecaruia ii vine nota de plata mai devreme sau mai tarziu.....intr-un fel sau altul....
DRAGULE, AM FOST MÂHNIT DE SITUAŢIE... IAR ACOLO UNII M-AU ÎNŢELES GREªIT. AU ÎNCEPUT CU MIZERII, A FOST DEPLORABIL.
lasa-i:wave:, si mergi mai departe!!!
I-AM LÃSAT NUMAI DUPÃ CE S-A VAZUT, SPER, CÃ CEI DOI AU FOST LIPSIŢI DE BUN-SIMŢ ªI MINCINOªI. ªI Aª FI AªTEPTAT DIN PARTEA FORUMIªTILOR DE ACOLO O POZIŢIE MAI CONSISTENTÃ ÎMPOTRIVA UNOR ASEMENEA MURDÃRII. DOAR LARISA M-A SUSŢINUT.
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
ContSters166416, utilizator
Neata si vreau sa va spun ca imi pare rau ca nu ati reusit sa obtineti punctajul necesar! Sunt sigura ca in martie va veti numara printre castigatori!

Am observat ca vorbeati despre Beleiu si civilul partea generala. Vreau sa va spun ca si eu invat pentru INM tot dupa Beleiu, mie imi place mai mult, dar spre surprinderea mea la unele grile date la INM si facute de Boroi(exclusiv din partea generala), au aparut chestiuni pe care nu le-am regasit in Beleiu. Drept urmare mi-am achizitionat si Boroi si am inceput sa fac o comparatie. Surpriza a fost ca unele subiecte sa fie dezbatute pe larg in Boroi, cum ar fi: regimul juridic al nulitatii absolute si nulitatii relative sau situatiile juridice in care se ridica problema prescriptibilitatii (Beleiu nu mentioneaza despre actiunile in materie de carte funciara. De asemenea in Beleiu nu apar dezvoltate unele actiuni in materie succesora, pe cand in Boroi, da). Nu sunt multe deosebiri, doar ca Boroi a tratat mai multe aspecte si unele le-a tratat in "dragutele" note de subsol#-o Daca aveti timp si mai puteti, uitati-va totusi si pe Boroi, nu strica niciodata, parerea mea:)
Cat despre procedura penala eu zic sa asteptati putin cartile pe care le-ati comandat modificate dupa "mica reforma" deoarece daca la procesual civil s-au adaugat alte articole si au fost doar mici modificari, la procesual penal este durere -multe articole din partea generala sunt modificate:((
Va doresc spor si o va ofer o:coffee:...asta daca nu v-ati saturat deja de ea!
Laura, multumim
doniacris, m-ai facut sa rad cu lacrimi :rofl:
ma duc sa-mi termin cafeaua, ca azi am multa treaba!!! poate reusesc sa termin actul juridic civil, precum si alte treburi mai pamantene...
va era dor de o cafea????:P

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)