Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P
Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.
Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!
De Mihail Udroiu ce ziceti? E acceptat? [ link extern ]
Sau are Toader ceva tratat/curs dupa "mica reforma" in justitie?
si eu is tentata sa iau cartea lui Udroiu, am partea general si speciala din penal scrisa de el - mie imi place cum scrie
Nu as vrea sa bag iar bani prea multi in carti ca e criza mare fratilor :stunned:
Ai penalul general si special de Udroiu actualizate dupa "mica reforma"?
De Mihail Udroiu ce ziceti? E acceptat? [ link extern ]
Sau are Toader ceva tratat/curs dupa "mica reforma" in justitie?
si eu is tentata sa iau cartea lui Udroiu, am partea general si speciala din penal scrisa de el - mie imi place cum scrie
Nu as vrea sa bag iar bani prea multi in carti ca e criza mare fratilor :stunned:
Ai penalul general si special de Udroiu actualizate dupa "mica reforma"?
Eu as merge azi sa caut ceva carti, dar acu pe care sa-i aleg? Cele cu modificarile micii reforme nu cred ca au aparut...cartea lui Udroiu de care zici tu , Fluturas, am vazut ca e in curs de aparitie.
Cred ca voi cauta un civil general, si TGO mai complete, ( ziceati de Barsan) aici nu pot fi influente de schimbari legislative. ( eu am Boroi, dar ala selectiv, poate prea mantuite).
La penal special, mi-a placut Toader, e foarte coerent, aici e vina mea ca nu am stiut infractiunile si-n somn, va trebui sa gasesc o metoda sa le memorez cumva, desi alea grase, cu lovirile, vatamarile, talharia, furtul calificat distrugerea calificata...nu stiu... si memoratul nu e stilul meu.Am Deak pe succesiuni, dar nu le-am citit, am facut tot din Boroi, ( am trantit nedemnitatea, ca face acolo o precizare ambigua, destula pentru cine nu stapaneste bine, ca sa raspunda prostii )da acuma o sa-l iau si pentru contracte, ca m-am fript si cu evictiunea...
Si mapa aia, daca se poate posta, as vrea-o si eu.
Si, Carmen, am citit explicatia ta cu lipsa cauzei, pot s-o retin, dar iertare, nu inteleg, daca lipsesc amandoua scopurile, e mai mica sanctiunea decat daca lipseste numai unul?Nu intra in cap.Inca.