thomas28 a scris:
si mie imi mai trebuie cate ceva...de exemplu niste reale din zilele noastre, un penal special altul, pentru ca S.Bogdan nu mi se pare ca acopera la acest nivel, daca as gasi un Filipas...ar fi super; T.Toader e prea stufos....
Nu e stufos Toader, Thomas, eu am facut penalul special cu el in facultate, acu vreo 16 ani (!) si pot sa spun ca l-am inteles foarte bine, mi s-au fixat f bine notiunile, incat multe chestii de finetze, ca sa zic asa, mi le amintesc si acum si m-au ajutat la examen. Dar poate fi doar impresia mea, nu stiu.
Daca are cineva o editie mai noua, scanata sau dispus sa o vanda la un pret mai mic decat cel din librarii, revin cu rugamintea. Oricum, cred ca orice material din cele mai frecvent folosite la pregatirea pt acest examen ar fi util, asa ca fac un apel calduros la cei ce ne pot ajuta.
Am intrat si eu putin pe celalalt forum, din curiozitate, si m-a dezgustat. Ajungi sa te intrebi daca unele persoane ar trebui sa treaca de examenul psihologic. Oricum, acest gen de atitudine nu are nimic in comun cu profilul moral al unui adevarat magistrat.
In alta ordine de idei, constat ca trebuie sa fim la curent si cu deciziile de practica neunitara ale CSM, nu ?