avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1503 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
'neata magiunel,
am si eu o curiozitate....daca-mi e permisa....de ce ai stat atat dincolo pe forum in ....cum sa-i zic :-/ ....sa nu se supere nimeni....
fiecaruia ii vine nota de plata mai devreme sau mai tarziu.....intr-un fel sau altul....
ªI, DACÃ ÎMI DAŢI VOIE, CRED CÃ TREBUIE SÃ EVITÃM GÂNDIREA DE GENUL "PREGÃTIREA MEA PENTRU CONCURS NU A FOST BUNÃ, NIMIC NU A FOST EFICIENT, TREBUIE SÃ SCHIMB TOTUL DIN TEMELII!". CRED CÃ TREBUIE SÃ NE ANALIZÃM BINE, SÃ GÃSIM LUCRURILE BUNE ªI SÃ LE PÃSTRÃM, CONSTRUIND ÎN CONTINUARE UN EFORT PUTERNIC, CARE VA ASIGURA REUªITA.
...m-am razgandit ... realele .... no, asa am facut si la examen ...:(....
thomas28 a scris:

buna dimineata!
ce invatam azi????:D

actul juridic civila, gata, am jelit destul, am trecut prin toate fazele: de negare, de furie, de acceptare - si sint gata sa imi dovedesc ca pot. Cei puternici pot sa se ridice si sa renasca. Probabil ca aveam nevoie si de o astfel de experienta dureroasa- e prima data cand pic un examen important.
Atat cat am ajuns sa va cunosc pe cei care am tinut viu topicul vechi si cu siguranta si pe acesta e ca toti cei de aici putem, avem capacitatea intelectuala de a lua acest examen si de a ne implini visul.

Referitor la cauza actului juridic
- am retinut-o ca atare: lipsa cauzei (cauza inglobeaza atat scopul mediat cat si scopul imediat) datorat lipsei discernamantului atrage nulitatea relativa - asta e sanctiunea in cazul lipsei discernamantului
- lipsa cauzei daorita lipsei scopului imediat care practic atrage si lipsa scopului mediat, atrage nulitatea absoluta pt ca lipseste un element esential al actului juridic
nu am zis ca pregatirea mea nu a fost buna si ca schimb totul din temelii...
am zis decat ca pentru acest examen nu am invatat suficient si temeinic; ceea ce e perfect adevarat!

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)