avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1476 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

ADMITERE MAGISTRATURA MARTIE 2011

Salutare celor cu note sub 7.00,
stiu ca va este foarte greu si ca acum va lingeti ranile, dar fruntea sus.
"NU MOR CAII CAND VOR CAINII":P

Eu am avut un soc emotional dupa examen...am plans 1 ora si eram hotarata sa nu mai incerc si a treia oara.Am gresit iar prosteste, nu m-am concentrat destul...efectiv nu stiu ce s-a intamplat cu mine, dar, acum nu mai are rost sa gasesc scuze.

Dar, am ajuns acasa, mi-am privit fetita si mi-am adus aminte pentru ce lupt.
Asa ca pana la 1decembrie nu pun mana pe nicio carte.
Dupa aceea de la capat!

Va astept pe toti sa reveniti in forta.
Sorry, nu sunt 16 ani de cand am terminat fac, nu sunt chiar atat de batrana, doar vreo 12 :D. Cred ca ma lasa neuronii, acu 16 ani cred ca nici nu era inca profesor Toader.
Asta e, tanti Roza...
vedeti fratilor ca am avut dreptate cand am zis ca eu nu iau ca nu am invatat suficient si temeinic???!!!!
cand voi stapani teoria la perfectie, inclusiv noaptea in somn, sau din avion cum ziceti voi, si voi cunoaste toate ril-urile la perfectie.... cedo si oj la fel, atunci sigur iau examenul!
ioanasamoil a scris:

syl1978 a scris:
fetelor care ati trimis mesaj privat, abia acum l-am vazut, va voi trimite materialele pe care le am, chiar m-au ajutat.

Syl, ce materiale ai, mai exact ?
Are cineva scanate Mitrache - penal general, Boroi/Barsan reale, Toader, editiile mai noi, si nu in ultimul rand faimoasa "mapa" a lui Neagu ?
Eventual cineva care nu mai are nevoie de ele si le poate vinde ceva mai ieftin ?
Sincer, nu prea ma dau banii afara din casa la ora asta si nici nu as prea vrea sa investesc acum in cursuri noi, avand in vedere ca de la anul intra in vigoare noile coduri si vor aparea cu siguranta alte materiale, actualizate.
Multumesc anticipat.

din ce ai scris acolo, am numai VM Ciobanu & G.Boroi - Drept procesual civil. Curs selectiv. 2005 (scanat).
daca ti-e necesar, mai am un curs de Streteanu la penal general (util pe recidiva, concurs etc).
Jurisprudenta ICCJ 2002-2010, RILuri 2000-2010
syl1978 a scris:

ioanasamoil a scris:

syl1978 a scris:
fetelor care ati trimis mesaj privat, abia acum l-am vazut, va voi trimite materialele pe care le am, chiar m-au ajutat.

Syl, ce materiale ai, mai exact ?
Are cineva scanate Mitrache - penal general, Boroi/Barsan reale, Toader, editiile mai noi, si nu in ultimul rand faimoasa "mapa" a lui Neagu ?
Eventual cineva care nu mai are nevoie de ele si le poate vinde ceva mai ieftin ?
Sincer, nu prea ma dau banii afara din casa la ora asta si nici nu as prea vrea sa investesc acum in cursuri noi, avand in vedere ca de la anul intra in vigoare noile coduri si vor aparea cu siguranta alte materiale, actualizate.
Multumesc anticipat.

din ce ai scris acolo, am numai VM Ciobanu & G.Boroi - Drept procesual civil. Curs selectiv. 2005 (scanat).
daca ti-e necesar, mai am un curs de Streteanu la penal general (util pe recidiva, concurs etc).
Jurisprudenta ICCJ 2002-2010, RILuri 2000-2010

Eu as vrea JURISPRUDENTA si RIL-urile. te rog din suflet. Multam fain' cu accent ardelenesc
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
ContSters26183, utilizator
=D>bravo fratilor, imi place ....v-ati mobilizat bine.
eu momentan "citesc" o supa de galusti si ascult o masinuta cu baterii....zici ca am facut baiat...toata casa e plina de masini, trenulete si avioane...si de mingi...ca uitasem#-o

eu nu schimb nicio carte ....voi citi tot dupa ele....voi face modificarile in functie de "mica reforma" si voi urmari ce articole apar pe aceste teme
la examenul acesta m-am incurcat in stiinta mea.obisnuita cu stilul de pana acum ...plin de capcane...am vazut capcane peste tot si in loc sa-mi ascult instinctul...am gandit ca e prea usor ca sa fie adevarat.

RIL-urile si practica sunt la putere+CODURILE

nu mai investiti bani in carti....parerea mea...daca aveti cartile care s-au enumerat aici pe forum si mai ales daca ati invatat dupa ele.nu schimbati stilul, pentru ca timpul e foarte scurt, si o schimbare de stil o sa va dea peste cap...VA SPUN DIN PROPRIA EXPERIENTA.

eu deocamdata ma tin de promisiunea care mi-am facut-o:pana pe 1 decembrie doar somn, odihna si plimbari cu fetita.Imi voi cumpara un complex de vitamine B si niste lecitina sa ajut un mic motorasul...consumul psihic e foarte mare...asa ca va recomand si voua acelasi lucru...
deh!eu imi permit "luxul" de a avea psiholog personal( este vorba despre prietena mea, cae e psiholog la propriu)Ea mi-a recomandat cel putin o saptamana de pauza si vitamine pentru creier.

sa aveti spor!
eu ma duc sa plimb copilul:P

Alte discuții în legătură

Admitere magistratura 2011 ursuletz ursuletz Am auzit niste zvonuri ca ar fi posibila organizarea unui examen de admitere pentru cei cu vechime in luna mai. Chiar pe un topic al acestui forum am citit, ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura examen aproape reusit musty musty Salutare tuturor celor care urmaresc aceasta sectiune a forumului! Eu, unul, nu sunt un membru nici prea vechi si nici foarte activ... m-am concentrat mai ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)