gi-jane2 
	    	Moderator

gi-jane2 
	    	Moderator	    

Manmanu 
	    	Utilizator

Manmanu 
	    	Utilizator	    

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat

MYRA  CIMPEAN  
	    	Avocat	    

Va multumesc pentru raspuns. In legatura cu cererea de evacuare, puteti sa-mi sugerati ceva?Tin sa amintesc faptul ca nu a fost violent,doar "relativ", mai mult verbal si nu detin certificate medico-legale pentru cateva vanatai.Multumesc.Manuela
 vyyoleta	                   

Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie.ce sanse am sa raman cu 2 copii unul de 17 si unul de 7 ani in aprtament tinand cont de faptul ca el nu are un sa se ... (vezi toată discuția)
	                    vyyoleta	                   

Vreau sa divortez dupa 19 ani de casnicie.ce sanse am sa raman cu 2 copii unul de 17 si unul de 7 ani in aprtament tinand cont de faptul ca el nu are un sa se ... (vezi toată discuția)

annescumimi	                   

buna ziua, nu am introdus inca divortul dar as dori sa va intreb daca il pot evacua pe sotul foarte violent si care bea din apartamentul proprietate comuna ... (vezi toată discuția)
	                    annescumimi	                   

buna ziua, nu am introdus inca divortul dar as dori sa va intreb daca il pot evacua pe sotul foarte violent si care bea din apartamentul proprietate comuna ... (vezi toată discuția)

bibi30	                   

Buna ziua,
        Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)
	                    bibi30	                   

Buna ziua,
        Am o mare rugaminte la cei in masura sa ma ajute si sa ma lamureasca intr-o astfel de problema.Sunt casatorita de 4 ani(relatia in sine ... (vezi toată discuția)