BUNA ZIUA .VA ROG SA-MI DATI UN SFAT.Problema mea e urmatoarea:angajatorul nu mi-a platit ajutorul acordat la nasterea copilului.Copilul implineste 2 ani pe 1 Dec. 2010. Eu am facut cerere in luna Martie a.c., am revenit cu cerere in luna Sept. nu am primit nici un raspuns , am facut sesizare la I.T.M. ,am primit raspuns de la I.T.M. ,ca sa-i dau in judecata daca nu mi-au platit.Eu ar trebui sa ma intorc la lucru pe 2 Dec., dar mi-am gasit altceva de lucru si o sa merg acolo deci nu mai vreau sa ma intorc la ei. Credeti ca daca ii dau in judecata am sanse sa castig si o sa-mi plateasca? Daca ma prezint singura am sanse sa castig,pt ca daca apelez la avocat nu o sa-mi permit sa-l platesc din cat mi-ar da ei eventual. Ce ma sfatuiti sa fac , totusi nu pot sa inchid ochii cand stiu ca mau privat de un drep al meu dat prin lege.Va multumesc anticipat.
trebuie sa va prezentati pe 2 dec la vechiul loc de munca pentru a va face o cerere de incetare a CIM intr-un fel-demisie, incetare cu acordul partilor.Pt acei bani ii actionati in judecata si mai ales fiti atenta sa nu semnati fisa de lichidare.
Posibil sa si piarda fara avocat ... avand in vedere prevederile art.283 alin.1 lit.e C.mun., cererile în vederea soluţionării unui conflict de muncă pot fi formulate în termen de 6 luni de la data naşterii dreptului la acţiune, în cazul neexecutării contractului colectiv de muncă ori a unor clauze ale acestuia.
Va multumesc pt. raspunsuri , dar tot nu ma-m lamurit prea tare .Si daca pierd in instanta ce costuri ar implica pt mine ?:(daca poate cineva sa-mi raspunda.:(
Drepturi neacordate
alexix
buna ziua
am o intrebare.Lucrez la o institutie publica finantata integral din venituri proprii.In ccm la nivel de unitate si ramura sunt prevazute anumite ... (vezi toată discuția)