BUNA ZIUA .VA ROG SA-MI DATI UN SFAT.Problema mea e urmatoarea:angajatorul nu mi-a platit ajutorul acordat la nasterea copilului.Copilul implineste 2 ani pe 1 Dec. 2010. Eu am facut cerere in luna Martie a.c., am revenit cu cerere in luna Sept. nu am primit nici un raspuns , am facut sesizare la I.T.M. ,am primit raspuns de la I.T.M. ,ca sa-i dau in judecata daca nu mi-au platit.Eu ar trebui sa ma intorc la lucru pe 2 Dec., dar mi-am gasit altceva de lucru si o sa merg acolo deci nu mai vreau sa ma intorc la ei. Credeti ca daca ii dau in judecata am sanse sa castig si o sa-mi plateasca? Daca ma prezint singura am sanse sa castig,pt ca daca apelez la avocat nu o sa-mi permit sa-l platesc din cat mi-ar da ei eventual. Ce ma sfatuiti sa fac , totusi nu pot sa inchid ochii cand stiu ca mau privat de un drep al meu dat prin lege.Va multumesc anticipat.
Drepturi neacordate
alexix
buna ziua
am o intrebare.Lucrez la o institutie publica finantata integral din venituri proprii.In ccm la nivel de unitate si ramura sunt prevazute anumite ... (vezi toată discuția)