avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1173 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cum se schimba o activitate secundara sa devina ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cum se schimba o activitate secundara sa devina principala fara a schimba actul constitutiv ?

Cum se schimba o activitate secundara fiind agentii recrutare personal cu una principala fiind publicitate fara a schimba actul constitutiv la o firma neplatitoare de T.V.A. cu 2 asociati si administratori in acelasi timp ? Si daca este obligatoriu ca activitatea principala sa fie agentie recrutare forte de munca ca sa poata fi acceptat la ITM ? Stiu ca exista legea 156/2000 republicata in 2009 dar la alin. 8 litera e nu scrie ca trebuie sa fie principala ca activitate ci doar in formularul de inscriere la ITM Va multumesc din suflet .
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 19:51, 23 Noiembrie 2010
Nu se poate schimba activitatea principala altfel decat impreuna actualizarea actului constitutiv/statutului si cu schimbarea certificatului de inmatriculare.
Da, nu exista alta varianta prevazuta de lege.

avocat Claudiu Lascoschi
cu ce te ajuta daca este principala sau secundara? ca sa schimbi principala trebuie schimbat statutu. Pe langa activitatea principala poti face n activitati secundare.
Temeiul legal este art. 204 din legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale republicata. Puteti sa autorizati activitatea respectiva daca nu e necesar sa schimbati activitatea principala. Chiar in cazul unei activitati principale daca nu este autorizata, nu o puteti desfasura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizare obiect activitate si modificare date administrator rocs rocs Buna ziua. As vrea sa modific in actul constitutiv datele administratorului (si-a schimbat buletinul) si sa autorizez un obiect de activitate secundar care ... (vezi toată discuția)
Firma de recrutare forta de munca Sofroni Malin Sofroni Malin Buna ziua . Intentonez sa-mi deschid o firma de recrutarea fortei de munca ,dar am niste nelamuriri. 1)Ce avize imi trebuie ,ca:firma,formator,etc. 2)Cum ... (vezi toată discuția)
Acreditare itm ramonica_bubu ramonica_bubu Buna seara, Ma poate ajuta cineva cu procedura pentru obtinerea acreditatii itm pentru o firma cu caen 7810-Activitati ale agentiilor de plasare a fortei de ... (vezi toată discuția)