avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 301 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salarizarea referentului cultural cu studii suprioare ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salarizarea referentului cultural cu studii suprioare intr-o Primarie

Doresc sa ma informati daca pot beneficia de marire salariala in urma absolviri facultati de Sociologie-Psihologie specializarea psihologie avand functia de referent cultural in cadrul Primariei comunale in momentul acesta?Daca da,in baza carei legi sau O.G.,codul muncii..?Va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: milixima , utilizator 10:55, 25 Noiembrie 2010
sunt tot referent cultural la o primarie si am intampinat probleme in tansformarea postului daca doriti putem discuta despre acest lucru.
Acum sincer...ati gasit in vreo lege functia de referent cultural?
Eu cred ca nu.
Intrebarea ar fi ce legatura au studiile de psihologie cu functia de referent??
Poate ai dumneavoastra sunt mai deschisi la minte.
Da este trecut in salarizarea functionarilor publici,dar nu specifica daca au si studii
superioare.Aceeasi colegi din alte localitati beneficiaza de aceste mariri salariale dar am observat ca se dau in functie de afinitati politice si a-si dori sa ma informati in baza carei legi sa pot solicita si eu aceste drepturi salariale de care alti colegi beneficiaza de mult timp.
Ok.
Eu va dau ce sporuri am inclus colegei in salariu, iar dumneavoastra imi spuneti unde gasesc referent cultural.
Deci:
3) Personalul din biblioteci care lucreaza in depozite de carte, colectii care includ bunuri ce fac parte din patrimoniul cultural national mobil, laboratoare de restaurare si conservare a cartii sau cei care asigura servicii de imprumut la domiciliu ori in spitale, aziluri de batrani si in orfelinate beneficiaza, pentru conditii periculoase sau vatamatoare, de un spor de pana la 15% din salariul de baza, care face parte din acesta.
(4) Personalul cu o vechime neintrerupta de 10 ani in oricare dintre bibliotecile de drept public beneficiaza de un spor de fidelitate de 15% din salariul de baza, care face parte din acesta.
(5) Personalul din biblioteci beneficiaza, pentru suprasolicitare neuropsihica, de un spor de 5% din salariul de baza, care face parte din acesta, pentru fiecare treapta/gradatie profesionala detinuta.

La astea am adaugat si sporul de conducere.

Total a ajuns la aproximativ 1100 lei brut.
Nu puteti beneficia de majorarea salariului decat daca va transforma postul.De ce sa va mareasca salariul daca postul este pt.studii medii?Este alegerea dvs.daca doriti sa stati in aceste conditii sau nu.
Ultima modificare: Joi, 25 Noiembrie 2010
milixima, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Aplicarea legii cadru nr.153/2017 Augustinusz Augustinusz Bună ziua! Am o întrebare în legătură cu aplicarea legii-cadru nr.153/2017. În iulie 2017 au avut loc măriri salariale la Administrația publică ... (vezi toată discuția)
Majorare salariala pentru studii superioare taut_maria taut_maria Sunt angajata in cadru unei primarii pe postul de Referent Operator de Rol contractual ,si am terminat fac. de Management Financiar Contabil si as dori sa ... (vezi toată discuția)
Incadrare fara marire salariala Contavocatnet2 Contavocatnet2 Buna seara, sunt functionar public la o unitate bugetara avand o vechime de 28 de ani. In iulie 2012 am termeniat o facultate din domeniul in care lucrez , am ... (vezi toată discuția)