avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Reziliere contract
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Reziliere contract

Buna ziua.
Am o mare rugaminte daca puteti sa ma ajutati.
Este vorba despre un proces persoana juridica care a dat in judecata chiriasul pentru neplata chiriei de 12 luni , motiv pentru care vrem sa reliziem contractul. Procesul s-a judecat la Focsani si s-a facut apel la Galati unde cei de acolo au admis apelul si au intors dosarul inapoi spre judecare Jud.Focsani. Este corect acest circuit , nu putea sa dea Curtea de Apel Galati sentinta? Unde as putea merge mai departe cu dosarul ?


Multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: ContSters165075 , utilizator 22:58, 23 Noiembrie 2010
Daca ati plecat de la judecatorie, apelul s-a facut la Tribunal si din motive intemeiate si specificate in Decizie ,s-a hotarat casarea cu trimitere spre rejudecare, motiv pt care dosarul a fost trimis la instanta de fond(jud.Focsani).Recursul se Judeca, daca va fi sa se declare recurs la Curtea de Apel Galati!
Probabil s-a trimis spre rejudecare la instanta de fond. (Focsani) Dupa rejudecarea dosarului de la un anumit punct , asa cum au indicat judecatorii din Galati in motivare, daca se declara apel, dosarul va fi trimis din nou la Galati.
Este corect circuitul asa este procedural ,cu siguranta mai trebuie administrate probe in aceast cauza.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cai de atac adinutza.2008 adinutza.2008 Am un dosar pe rol - litigii de munca - drepturi banest in care eu sunt reclamantul. Pana acum am castigat de doua ori in instanta insa cealalta parte a facut ... (vezi toată discuția)
Stramutare dosar de la giurgiu la bucuresti florance01 florance01 buna seara, am o problema cu un dosar la giurgiu am castigat la instanta de fond respectiv judecatoria giurgiu, am mers cu hotararea la executor investita cu ... (vezi toată discuția)
Aceiasi judecatori s-au pronuntat in dosar dupa rejudecare bitzik bitzik Buna ziua, Apelez la dumneavoasta in speranta unor lamuriri ce le am legate de procedura instantelor. Tatal meu a avut proces (nu cred ca e cazul sa va ... (vezi toată discuția)