avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 674 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale cum poate veni doar un singur inspector fiscal in ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

cum poate veni doar un singur inspector fiscal in control

In 2007 , am avut un control de fond , care s-a intrerupt pentru un an si procesul verbal a fost incheiat in 2008 . In control a venit doar o singura persoana , tot singura a semnat procesul verbal. E legal acest lucru?
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 23:42, 23 Noiembrie 2010
In codul de procedura fiscala art.105 alin.7
(7) La începerea inspecţiei fiscale, inspectorul este obligat să prezinte contribuabilului legitimaţia de inspecţie şi ordinul de serviciu semnat de conducătorul organului de control. Începerea inspecţiei fiscale trebuie consemnată în registrul unic de control.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contraventie societate comerciala Mariana D. Mariana D. buna seara! este prima data cand scriu pe acest forum, am si eu o intrebare ca mai toata lumea:D este obligatoriu ca procesul verbal de contraventie sa fie ... (vezi toată discuția)
Inspectie fiscala la persoana juridica teodora g teodora g buna ziua. as dori sa ma lamuresc sub urmatoarele aspecte: am primit in data de 10 octombrie aviz de inspectie fiscala emis in data de 25.09 cu incepere a ... (vezi toată discuția)
Functionar opc ile_vl ile_vl Cum trebuie procedat in cazul in care se face o reclamatie:-se merge direct pe caz pt a fi solutionata problema sau mergi pe ideia stai sa-l verific si pasta. ... (vezi toată discuția)