avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inchisoare conducere fara permis
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inchisoare conducere fara permis

buna ziua.am un dosar penal cu 6 luni suspendare pentru conducere fara permis si inainte cu 3 ani sa fac isprava asta pentru care mi sa intocmit dosarul penal am mai fost prins la volan fara a avea permis.dar timp de 3 ani nu am primit acasa nici o citatie nimic.dintr`o data a inceput sa se judece totul contopinduse cu fapta mai recenta.si am primit o sentinta de inchisoare de 2 ani cu drept de apel in 10 zile.e indicat sa fac apel ?daca tot iau inchisoare la apel e indicat sa fug sa ma ascund ?se va emite mandat pe numele meu ?daca stau "low profile" cativa ani se anuleaza sentinta?sau ma pot duce la inchisoare si sa ies pe buna purtare mai repede de 2anii ?sfatuiti va rog
Pentru a se ajunge la suspendare ar trebui dovedit ca prima instanta a gresit.
Incercati sa va angajati un avocat care sa va apere foarte bine in apel.
Probabil ca nu v-ati prezentat la judecata...
Formulati apel in termenul legal,dar mai cu seama,angajati un avocat iscusit ,care in functie de actele si lucrarile dosarului,de probatoriile administrate sa incerce sa limiteze consecintele juridice ale faptei dvs,datorate in mare masura si lipsei de interes pentru propria dvs libertate
r.gabi a scris:

Formulati apel in termenul legal,dar mai cu seama,angajati un avocat iscusit ,care in functie de actele si lucrarile dosarului,de probatoriile administrate sa incerce sa limiteze consecintele juridice ale faptei dvs,datorate in mare masura si lipsei de interes pentru propria dvs libertate

Da, lipsa de interes fata de propria persoana a dus la acest rezultat...
Daca avea avocat angajat putea scapa cu suspendare...
Acum va fi foarte greu dar...nu imposibil daca va aparati bine in apel.

avocat Claudiu Lascoschi
Buna ziua am și eu o rugăminte cine ma poate ajuta cu un raspuns
Am un dosar care sa judecat acum de curând “conducere fără permis” mi-a dat sentința 1 an cu suspendare și zile in folosul comunități
Acum a venit celalant dosar tot “Conducere fără permis” precizez ca încă nu sa terminat suspendarea de 1 an
Este posibil sa fac pușcărie sau a-și putea plăti cauțiunea ca sa nu fac pușcărie sau ce sfat îmi dați ca sa am și eu habar de ceva
Multumesc frumos...
Ati savarsit o alta infractiune in termenul de supraveghere?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recidiva - conducere in stare de ebrietate floriancristian floriancristian Buna seara. Am un prieten care acum aproximativ 3 ani de zile a condus in stare de ebrietate... dupa judecata a primit pedeapsa de inchisoare 1 an cu ... (vezi toată discuția)
Executare,suspendare,supraveghere pici80 pici80 care este pedeapsa maxima cand se poate cere ca modalitatea de executare sa fie cu suspendare conditionata?? si pentru suspendare conditionata sub ... (vezi toată discuția)
Inselaciune inselaciune inselaciune Buna seara ,am si eu o intrebare.Am intrat intr-un bucluc cam mare.prin 2010 am cunoscut o persoana care mi-a propus sa preiau o firma,cu instrumente de plata ... (vezi toată discuția)