avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 451 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Hotarare definitiva si irevocabila. Cum iau banii ?
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Hotarare definitiva si irevocabila. Cum iau banii ?

va salut,

in sfarsit s-a incheiat procesul cu societatea unde am activat pana in urma cu cateva luni.
am castigat si pe fond, si la recurs, societatea este acum obligata sa imi achite diferentele salariale corespunzatoare perioadei in care am lucrat si nu am fost retribuit corespunzator pregatirii - studii superioare.
suma nu e mare, dar e frumusica.
astept sa intru - fizic -in posesia hotararii.
care ar fi pasii ?
e greu de crezut ca societatea va plati de buna voie si fara executare suma respectiva.
se pot recupera banii si prin ITM ?
cam cat dureaza intreaga procedura cu executor ? care ar fi comisioanele pentru recuperarea sumei ? se poate cere plata acestor comisioane de catre societate, cumulate cu suma restanta propriu-zisa ?

va multumesc !
Cel mai recent răspuns: i0n , utilizator 11:50, 24 Noiembrie 2010
Poate din experienta asta o sa invete si ei sa isi trateze altfel angajatii. Altfel insemnand strict respectarea legilor in vigoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita ancuta_14 ancuta_14 Buna ziua, Am investit sentinta(ramasa definitiva si irevocabila) cu formula executorie, am de recuperat aprox 10.000 intre cheltuieli de judecata si pensie ... (vezi toată discuția)
Furt penal,eu parte vatamata kikke kikke Anul trecut in ianuarie m-i s-a furat masina.Hotii au fost prinsi si se afla in detentie.Au facut recurs ,s-a respins,definitiv.Eu m-am constituit parte ... (vezi toată discuția)
Hotarare sentinta defenitiva vasiletudurean vasiletudurean Buna ziua,dupa o hotarire defenitiva la o succesiune mi=a revenit dreptul la un teren de circa 7000mp si doua sulte de la doi unchi,in valoare de30.000 si ... (vezi toată discuția)