avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general sold furnizori
Discuție deschisă în Contabilitate în general

sold furnizori

Buna ziua .Am preluat o societate la care am constatat dupa u timp ca soldul din balanta la 401 difera de datoria reala pe care o are societatea fata de furnizori. Contabila care a tinut societatea respectiva nu comunica si nu am gasit prin dosare nici o situatie la furnizori.Cum pot mari soldul la furnizori in balanta ? E vorba de vreo 1500 lei.
Cel mai recent răspuns: Contabilitate sector 4 evoCONTA , Contabil 15:46, 24 Noiembrie 2010
sa plateasca patronul datoria din buzunar !
Intocmiti un extras de cont catre firma respectiva si daca nu aveti toate facturile cereti o copie si inregistrati ulterior factura.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reglare solduri furnizori CARMEN GHIMBASAN CARMEN GHIMBASAN La 31.12.2009 am primit extras de cont al unui furnizor ce nu corespunde cu soldul pe care il am eu. Inclin sa cred ca soldul furnizorului este cel corect ... (vezi toată discuția)
Reglare sold cont 401 mariuscalina mariuscalina Incepand cu 01 ianuarie am preluat contabilitatea unei firme de la un alt contabil cu urmatoarea\"problema\": - diferente intre soldul creditor al contului ... (vezi toată discuția)
Furnizori neachitati barta_andras barta_andras Buna ziua, sunt contabil de putina vreme la un SC si uitandu-ma peste balanta am gasit cativa furnizori neachitati din 2012-2013. In realitate datoriile catre ... (vezi toată discuția)