avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cat costa o intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cat costa o intabulare

Buna seara! stiti, cumva cat costa o intabulare , dar una la urgenta si in cat timp iese aceasta intabulare? multumesc foarte mult
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:10, 24 Noiembrie 2010
In tabularile se fac acum de catre expertii care au facut cadastrul .Costa in jur de 1000 lei si dureaza 2-3 saptamani .daca aveti o vanzare va ajuta notarul.
Av.Ioana Cazacu Bucuresti
stiu ca intocmirea documentatiilor (masuratorile, planurile de amplasament etc) costa in functie de suprafata care reiase din actul de proprietate, iar intabularea costa in jur de aproximativ 150 lei; repede nu cred ca este posibil, dureaza: masuratorile, lucrarile de birou, depunerea documentatiei, verificarea documentaiei, aprox. 30 zile. va recomand sa cautati o persoana autorizata in vederea intocmirii documentaiei, care stie foarte bine cat dureaza.
Solutionarea cererii dvs este conditionata de factori independenti de vointa al partilor, fiind conditionat de bagajul de activitate la unitatii OPCI,urgenta cauzelor pe rol
Costul intabularii este reprezentat de onorariu expert si taxele aferente catre OCPI

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cadastru si intabulare teren 11Andreea22 11Andreea22 In urma decesului bunicii ne-am trezit in situatia in situatia in care mostenitorii ( mama si matusa) nu aveau acte pe teren( respectiv casa). S-au judecat cu ... (vezi toată discuția)
Cadastru adriana dj adriana dj am o hotarare definitiva si irevocabila pot face cadastru si intabularea dupa schita facuta de expert in timpul procesului sau trebuie sa platesc un alt ... (vezi toată discuția)
Dezbateri - regulamentul privind avizarea tehnica a expertizelor judiciare efectuate de expertii judiciari in specializarea topografie, geodezie si cadastru BEJENARU PETRU BEJENARU PETRU MINISTERUL JUSTIŢIEI Nr. .................../C din........................... AGENŢIA NAŢIONALÃ DE CADASTRU ªI PUBLICITATE IMOBILIARÃ Nr. ... (vezi toată discuția)