avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... impozit teren arabil extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

impozit teren arabil extravilan

Buna ziua

Sunt mostenitorul unei suprafete de 1279mp teren arabil extravilan, de la bunici, insa succesiunea nu e inca facuta, asa ca, de 3 ani de zile, pamantul l-am dat cuiva sa-l lucreze (si care a pus porumb). Insa trebuie sa platesc impozitul care nu a fost platit niciodata, iar acum trebuie sa platim din urma.
Cat trebuie sa platim impozit? Cat ajung majorarile?
Va rog sa ma sfatuiti cum trebuie procedat pt a nu plati impozitul restant.
Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: lacrima2 , utilizator 20:34, 24 Noiembrie 2010
Nu exista nici o solutie pentru a nu plati impozitul.Calculele le fac primariile ,dar impozitul si majorarile nu sunt atat de mari sa va sperie. Puteti solicita sa va plateasca cei ce au folosit terenul si care au scos profit din el, daca vor ,insa proprietarul este de drept cel obligat la plata impozitului .
Av.Ioana Cazacu Bucuresti
Impozitul il voi plati eu, insa nu stiu cat. Probabil cam 36 lei/ha. Nu stiu nimic insa de majorari
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata impozit teren arabil extravilan lacrima2 lacrima2 Buna ziua, Am 1 ha si 1279mp teren arabil extravilan, de la bunici, dar, din anul 2006, nu a fost platit impozitul la stat. Succesiunea nu a fost inca ... (vezi toată discuția)
Impozit restant pt un teren agricol cipmircea cipmircea Recent am aflat ca sunt mostenitorul unei suprafete de 2 ha, reprezentant a treia parte dintr-o suprafata de 6 ha a bunicului meu, pentru care trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune cu probleme emilia_vasile2003 emilia_vasile2003 Buna seara, Am nevoie de ajutorul dumneavoastra pentru a lamuri o problema legata de o succesiune. In 1992, bunicul din partea mamei a decedat, bunica fiind ... (vezi toată discuția)