avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1486 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... neplata impozit teren arabil extravilan
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

neplata impozit teren arabil extravilan

Buna ziua,

Am 1 ha si 1279mp teren arabil extravilan, de la bunici, dar, din anul 2006, nu a fost platit impozitul la stat. Succesiunea nu a fost inca facuta, dar vreau sa platesc impozitul. Cum aflu la ce valoare ajung majorarile?

Va multumesc mult.
Cel mai recent răspuns: lacrima2 , utilizator 20:38, 28 Noiembrie 2010
la primarie-serviciul impozite si taxe
Mergeti la primaria in raza careia e situat terenul, completati declaratia si vi se inmaneaza o instiintare de plata, in care vor fi detaliate atat suma de baza pe ani, cat si majorarile. Depinde de localitate, de zona ... deci numai acolo puteti afla cu exactitate.
Da, asta e singurul mod. Pamantul respectiv il lucreaza cineva, insa nu am incheiat inca contractul de arenda. Persoana e dispusa sa-mi dea bani pentru perioada pe care l-a lucrat. Dar inteleg ca nu voi avea chitanta, insa vreau o dovada ca am primit banii (sau produse). E ok un act scris de mana, in care sa semneze ambele parti? Ca un fel de act de predare-primire?
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit teren arabil extravilan lacrima2 lacrima2 Buna ziua Sunt mostenitorul unei suprafete de 1279mp teren arabil extravilan, de la bunici, insa succesiunea nu e inca facuta, asa ca, de 3 ani de zile, ... (vezi toată discuția)
Cum pot să încasez arenda restantă? eduard1212 eduard1212 Salutare, Bunica (din partea mamei) a decedat acum 14 ani, Terenul pe care l-a moștenit de la părinții ei (părinții bunicii), se află într-o altă ... (vezi toată discuția)
Chitanta de mana pentru un teren intravilan Dascalu7 Dascalu7 Buna Ziua, V-as ruga sa imi dati cateva sfaturi intr-o situatie neclara: in 2006, tatal meu, a vandut cu chitanta de mana un teren extravilan aprox. 3 ha. ... (vezi toată discuția)