avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 496 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... inca o dovada de neincredere pentru justitiari
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

inca o dovada de neincredere pentru justitiari

inca o data justitia demonstreaza ca te face sa pierzi cu dreptatea de partea ta dovedita cu acte perfect valabile , profitand de faptul ca nu ai bani pentru a-ti angaja un avocat si de lipsa studiilor in materie,favorizand partea adversa ,respinganduti cererea ca neintemeiata cu cea mai mare usurinta,amenintandute cu amenda in cazul in care te pune ,,sfantul,,sa intrebi ceva.
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 12:02, 29 Decembrie 2010
mda:stunned:
in anumite conditii puteti cere desemnarea unui avocat din oficiu.:sorry:
Imi pare rau ca ati ajuns la concluzia ca angajarea unui avocat care sa va apere in mod profesionist reprezinta o problema de maxima stringenta.Sub acest aspect sunt de parare cu dvs.

Exista insa si posibilitatea de a declara cale de atac daca instanta a fost chiar partinitoare.

Exista situatii in care instanta poate favoriza o parte pentru a nu-si complica existenta deoarece legea obliga instanta sa isi motiveze hotararea...
Sub aspectul dreptului de a pune intrebari este incontestabil ca aveati acest drept chiar si fara avocat.
Judecatorul nu va apara pe dvs. ca sa puna el ce intrebari vrea...

avocat Claudiu Lascoschi
Ati afirmat ca exista o cale de atac in cazul in care instanta chiar e partinitoare. Care ar fi aceasta cale?
Si e posibil ca in cadrul unui proces fie ca esti reprezentat fie ca nu sa ti se respinga cererea de a pune o intrebare sau a face o afirmatie ?
ce cale de atac exista ? va rog

Alte discuții în legătură

Contestare ancheta sociala pierrenomore pierrenomore Buna seara, numele meu este Petru, sunt casatorit si am doi copii. Am o meserie ce ma obliga sa petrec mai multe (cele mai multe) luni pe an la Paris, ... (vezi toată discuția)
Un reclamant intro cauza civila poate sa fie martor intr-un proces penal? ILDIKO KALAMAR ILDIKO KALAMAR Am acesta speta: Un reclamant E.C. intrun proces civil cu pretentii cu IC poate sa fie acceptat ca martor al acuzarii intr-un proces penal al lui IC? (vezi toată discuția)
Caz de nulitate? cezar99 cezar99 este legal ca la un proces penal inculpatul sa aiba pe langa avocat din oficiu si avocat ales?as dori cateva detalii de la un cunoscator (vezi toată discuția)