Radu Gabrian 
	    	Mediator

Radu Gabrian 
	    	Mediator	    

Constantin Alexandru Radu 
	    	Consilier juridic

Constantin Alexandru Radu 
	    	Consilier juridic	    

Sorin422 
	    	Utilizator

Sorin422 
	    	Utilizator	    

Cristi_shoby	                   

am  doua probleme . am primit o amenda pt ca nu m-am prezentat la procese ( din 7 procese nu m am prezentat la doua) si de fiecare data sa amanat ...si am ... (vezi toată discuția)
	                    Cristi_shoby	                   

am  doua probleme . am primit o amenda pt ca nu m-am prezentat la procese ( din 7 procese nu m am prezentat la doua) si de fiecare data sa amanat ...si am ... (vezi toată discuția)

KARINA39	                   

Buna ziua,
Situatie: in septembrie 2011 am fost martora la un accident auto, fiind pasagera intr-una din masini. A fost o ciocnire simpla, neasigurare la ... (vezi toată discuția)
	                    KARINA39	                   

Buna ziua,
Situatie: in septembrie 2011 am fost martora la un accident auto, fiind pasagera intr-una din masini. A fost o ciocnire simpla, neasigurare la ... (vezi toată discuția)

Miss_Bastet	                   

Buna ziua!
am fost sa dau o declaratie in fata unui procuror, dupa ce acesta a insistat destul de mult. Asta s-a intamplat acum cateva luni. Am facut ... (vezi toată discuția)
	                    Miss_Bastet	                   

Buna ziua!
am fost sa dau o declaratie in fata unui procuror, dupa ce acesta a insistat destul de mult. Asta s-a intamplat acum cateva luni. Am facut ... (vezi toată discuția)