gyoni8 
	    	Utilizator

gyoni8 
	    	Utilizator	    

Gabriela  Pintea, Consilier juridic
 Gabriela  Pintea, Consilier juridic 	
			 KARINA39 
	    	Utilizator

KARINA39 
	    	Utilizator	    

~ final discuție ~
 n_laci2002	                   

Azi am primit o citatie, prin care sunt chemat ca si martor.
Nu vreau sa dau nume, si voi scrie fraza putin mai ciudat, sper sa se inteleaga.
Numele meu, ... (vezi toată discuția)
	                    n_laci2002	                   

Azi am primit o citatie, prin care sunt chemat ca si martor.
Nu vreau sa dau nume, si voi scrie fraza putin mai ciudat, sper sa se inteleaga.
Numele meu, ... (vezi toată discuția)

tarca	                   

Buna,
Am primit, in posta (nimeni nu a semnat de primire) o citatie de martor intr-un proces de fond. Se refera la ceva furturi facute cu cel putin 6 luni ... (vezi toată discuția)
	                    tarca	                   

Buna,
Am primit, in posta (nimeni nu a semnat de primire) o citatie de martor intr-un proces de fond. Se refera la ceva furturi facute cu cel putin 6 luni ... (vezi toată discuția)

emylianomonac	                   

Buna seara,
Am fost sanctionat contraventional si mi.a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o depasire intr,un loc permis, marcaj discontinuu si lipsa ... (vezi toată discuția)
	                    emylianomonac	                   

Buna seara,
Am fost sanctionat contraventional si mi.a fost suspendat dreptul de a conduce pentru o depasire intr,un loc permis, marcaj discontinuu si lipsa ... (vezi toată discuția)