avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 519 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Magazin alimentar-fonduri europene
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Magazin alimentar-fonduri europene

Am infiintat o societate (pe data de 19.11.2010) care are ca obiect de activitate, comertul cu amanuntul al produselor alimentare.
Pot accesa fonduri europene nerambursabile, ptr dezvoltarea afacerii, in perioada imediat urmatoare (cumpararea spatiului in care-mi desfasor afacerea, a vitrinelor frigorifice si utilajelor specifice unui magazin alimentar, a 1-2 masini aprovizionare cu produse alimentare) si daca DA, cat la suta este aportul meu ?
Exista si alte modalitati ptr dezvoltarea afacerii (mai putin credite bancare) ?
Cel mai recent răspuns: Grigoroiu , utilizator 11:58, 26 Noiembrie 2010
Puteti verifica pe site-ul ministerului agriculturii dar pana acum astfel de activitati nu au fost finantate din fonduri europene. puteti accesa ceva daca va asociati cu un producator care sa aplice...
Fondurile europene se acorda in special pentru crearea de locuri de munca si dezvoltarea unor proiecte speciale. Trebuie sa indepliniti o serie de conditii de eligibilitate. Nu cred ca faptul ca doriti sa cumparati un imobil construit + dotarea acestuia ...ii va convinge pe cei care analizeaza dosarul.

:luck:
Am gasit un articol despre activitatile de comert si fondurile europene: [ link extern ]

Oricum, eu stiam ca daca e vorba de produse alimentare, poti doar sa iti faci magazin cu fonduri europene in incinta abatorului sau fermei tale si sa vinzi numai din produsele tale proprii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri pentru infiintarea unei microintreprinderi medda medda Buna ziua. Imi doresc sa infiintez o microintreprindere care are ca scop achizitionarea de produse agricole (alimente) din zona rurala si comercializarea ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene nerambursabile Edmontonian Edmontonian Buna ziua, am o firma care se ocupa de mentenanta si reparatii prin sudura. As dori sa stiu daca pot accesa fonduri europene nerambursabile pentru o noua ... (vezi toată discuția)
Autorizare dsv magazin Eduard Ciprian Slai Eduard Ciprian Slai Pentru un magazin mixt care vinde si produse lactate si preparate carne, alte produse alimentare, trebuie autorizatie DSV? Separata? Nu e inclusa in ... (vezi toată discuția)