avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurare obligatorie locuinta
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurare obligatorie locuinta

Am o asigurare facultativa la apartament care expira in decembrie 2010.Care este termenul limita pana la care pot face asigurarea obligatorie?
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 10:25, 26 Noiembrie 2010
31 decembrie 2010.
Cand va expira aceasta asigurare facultativa sunteti obligat prin legea 260/2008 sa continuati cu o asigurare obligatorie....si daca mai doriti, va refaceti si asigurarea facultativa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare obligatorie case leos leos In conditiile in care am un imprumut ipotecar si am o asigurare a apartamentului, este necesara(legala) si asigurarea obligatorie conform noii legi - cea de ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie de locuinta ika ika Buna ziua, O firma de asigurari, agreiata pentru incheierea de asigurare PAD, recomanda un produs C................, care pe linga cele 3 riscuri, cuprinde o ... (vezi toată discuția)
Asigurarea obligatorie a locuintei Artigas Artigas Va salut. As vrea sa cunosc mai precis prevederile legale cu privire la asigurarea obligatorie a locuintei. De cand intra efectiv in vigoare reglementarea ... (vezi toată discuția)