avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 332 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Calatorie minor in strainatate
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Calatorie minor in strainatate

Pentru cine stie si ma poate ajuta:
Un minor cu buletin poate calatori in strainatate cu avionul doar cu buletinul? Sigur nu trebuie pasaport? Stie cineva lista completa a documentelor pe care trebuie sa le detina la el minorul cand iese din tara? Mentionez ca minorul va fi insotit de fratele sau, care are varsta de 20 de ani. Multumesc celor care imi ofera ajutorul! :D
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 20:17, 30 Noiembrie 2010
Declaratiile pot fi si separate, important este sa existe acordul ambilor parinti cu privire la efectuarea calatoriei minorului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procura pentru minor pentru iesirea din tara ContSters81838 ContSters81838 Buna ziua,as dori va rog frumos sa-mi spuneti daca sotia mea care urmeaza sa plece in Romania (din Italia) pentru a duce copilul nostru pe perioada vacantei la ... (vezi toată discuția)
Minor la iesirea din tara stegaru vasile stegaru vasile salutare. Am nevoie de o informatie. Impreuna cu sotia , vrem sa margem in vacanta in ungaria impreuna cu sora sotiei mele (13 ani). Mama ei -va fi plecata pe ... (vezi toată discuția)
Vizita minor la bunici in franta SNAKED SNAKED As vrea sa stiu ce acte trebe facute pt. minor ca sa poata pleca cu bunica lui in vacanta in Franta care are cetatenie si este pe alt nume decit minoru ? (vezi toată discuția)