avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1432 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale sediul expirat!
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

sediul expirat!

Am o societate la mine acasa cu contract de comodat gratuit, acum a expirat si nu mai vreau sa-l prelungesc, mai au drepul sa vina in control sa intrebe de acociat sau administrator cei de la corpurile de control, dar scrisorile daca vin ce fac cu ele??, pe cei din societate nu-i mai gasesc. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:02, 27 Noiembrie 2010
Primoris are dreptate, inregistrarile se fac asa cum va indemnat. Eu ma gandeam la confortul dvs. psihic si la eventualitea ca o sa va puteti prevala in instanta de notificarile cu pricina.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungire contract comodat sediu social Jan2012 Jan2012 Buna ziua, Am un SRL pentru al carui sediu social am incheiat un contract de comodat pe o durata de 1 an dar exista si mentiunea ca se prelungeste automat in ... (vezi toată discuția)
Dizolvare societate archi2 archi2 Buna ziua a expirat contractul de comodat pentru sediu societate, a fost cerut prin instanta dizolvarea societatii de catre reg comertului, dar am inteles ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate sediu social si punct de lucru bvr bvr Buna ziua! Va rog sa ma ajutati intr-o problema. Doresc sa suspend activitatea unei firme. Am cerut un certificat constatator din care reiese ca are sediul ... (vezi toată discuția)